Melyik a kedvenc csapatod/csapataitok? És hogyan lett a kedvenc csapatod?
Nekem tulajdonképpen 2 kedvenc csapatom van az Arsenal és a Manchester City.
Előbbi úgy jött hogy az egész család Arsenal szurkoló és tulajdonképpen így rajtam is megragadt ez a "szenvedély".Itt talán 2 kedvenc játékosom van Sánchez illetve Özil.
Utóbbival viszont 2011-ben ismerkedtem meg (9 éves voltam)Ekkor kezdtem el komolyabban érdeklődni a foci iránt.Ekkor nyertem eg ugyebára City első bajnoki címét és lenyűgözött a játékuk.Innen kedvenc játékosaim Agüero,De Bruyne és [(Hart)]. Nálam így alakukt ki ez az érdekes csapatválasztás.Nektek ki a kedvenc csapatod/csapataitok?
1. Így belegondolva, nekem is az egyik kedvenc csapatom az Arsenal.
Ez nekem még kamaszkoromból jött, 2005 körül ismerkedtem meg a csapattal, akkoriban még ott játszott Thierry Henry, a francia csatár. Nagyon megtetszett a játéka, és így a csapat is a szívemhez nőttem. Igaz, haragszom valamennyire rájuk, mert a 2002/2003-as szezon óta semmi érdemlegeset nem nyertek [ha jól emlékszem akkor nyerték meg veretlenül az angol bajnokságot]. Onnantól kezdve egy 2006-os BL döntő volt az egyik legnagyobb eredményük, természetesen nem számítva kisebb sorozatok megnyerését. De remélem idén összejön nekik a bajnoki cím az angol bajnokságban, most jól állnak.
2. FC Barcelona
Ezzel a csapattal kb. 2004-ben ismerkedtem meg, akkor, amikor még Ronaldinho varázsolt a Camp Nou-ban. Fantasztikus játékosok alkották az évekkel ezelőtti Barcelonát: Deco, Eto, vagy például a svéd Henrik Larsson, akit a mai barcások talán annyira nem is ismernek. Abban, hogy Barcelona szurkoló lettem, nagy szerepe volt Ronaldinho-nak, nagy hatással volt rám. Ma már nem mondanám magam Barcásnak, a másik rivális, a Real Madrid jobban lenyűgöz (erről majd mindjárt), de mivel sokáig Barcás voltam, ezért érdemesnek tartom megemlíteni.
3. Real Madrid.
A királyi gárda. Hatalmas múlttal rendelkező együttes, fantasztikus játékosokkal. A régi Madrid, a "galaktikusok" egyszerűen lenyűgöztek. Az együttes mai keretét nem alkotják olyan nagy nevek, mint régen, viszont nagyon jól együtt tudnak játszani, Cristiano Ronaldo pedig meghatározó játékosa a csapatnak. Szerintem ő most a legjobb játékos, mert Messi-vel ellentétben, mert ő az angol bajnokságban is bizonyított, míg Messi egész életében csak a Barcában játszott. És nagyot dobott a Real Madird iránit szimpátiámon az, hogy Zidane lett az edző, akit kamaszkoromban anno még a TV-ből láttam játszani.
Persze szimpatizáltam és szimpatizálok is még más csapatokkal, de de nekem kamaszkoromból az Arsenal maradt meg, ez az "ős-együttesem" az utóbbi időkben pedig a Real Madrid lett a kedvenc csapatom.
Chelsea.
Rólam tudni kell,hogy lány vagyok,mégis akkor hatást gyakorolt rám ez a csapat,hogy hihetetlen. Frank Lampard által szerettem meg a csapatot,(férfi ideálommá vált egyébként)és az egész klubot,és igazából,már feledésbe merült,hogy hogyan, csak hirtelen történt:) Nyáron szerencsém volt egy stadiontúrára mennem,és eszméletlen volt,álmom válna valóra egy meccsel :)
A külföldieket nem figyelem.
De lehet, hogy Diósgyőr lesz a kedvenc csapatom. Nagyon igyekeznek, és van kis szinte feleakkora játékosuk, aki szörnyen gyorsan fut, mindig mozog, jó nézni.
A Videotonnak drukkoltam, mert fehérvári, úgy láttam meg a diógyőrieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!