Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem megy a foci?! (lent! )

Nem megy a foci?! (lent! )

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó hogy ebben a tanévben járok fociedzésekre előtte is jártam csak kimaradt 2 év..És az a problémám hogy akármikor haverokkal tesi órákon hétvégén sokan játszunk nagyon jól megy a játél gólok csel minden megy.Viszont edzésen meccsezeünk és még van hogy a labdalevételt is elrontom a passzokat stb.Sokszor emiatt önbizalom hiányom is van hogy rossz vagyok szarnak néznek és izgulok is.Valamit tudok tenni ez ellen?

Köszönöm!

2016. dec. 7. 20:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem azt is hogy füvön pályán jól ment csak most teremben vannak gondjaim :S
2016. dec. 7. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen mas teremben mint fuvon nekem pont forditva megy a jatek. Gyakorolj sokat teremben es akkor nem lesznek ilyen gondjaid.
2016. dec. 7. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyakorolni kell sokat, mást nem tudsz tenni. Nálunk a csapatban is voltak így srácok, hogy nem ment edzésen, vagy meccsen. Én belső védő és bal szélső poszton játszottam (néha voltam jobb szélső, mivel mindkét lábbal tudok lőni), volt egy idény, mikor a támadókat lecserélte a csapat, újjak jöttek, szokatlan volt a játék nekik, önbizalom hiányuk volt. Én védő létemre az idény első felében több gólt szereztem, mint a támadósor, hamarabb a védelem mögé kerültem, távolról 20-30 méterről is elengedtem lövéseket, amik be is akadtak szép számmal. Nem voltam labda zsonglőr, de rendkívül gyors játékos voltam (persze a korral lassúltam), jól tudtam a labdát helyezni, fizikai fölényem volt (195cm/91kg), hosszú inditásokat nyomattam. Sokat segítettem az újonnan érkezőknek, elbeszélgettem velük, sokszor külön elmentünk gyakorolni, szóval keress valakit a csapatban akivel tudsz beszélgetni, segít edzések után.
2016. dec. 10. 11:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. dec. 10. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!