Melyik sport ez?
Már a sokadik ismerősömmel beszélem aki ugyan úgy nem tudja mi a neve ennek a sportnak ahogy én sem. A nevére lennék kíváncsi.
Ha jól emlékszem angol eredetileg ez a sport. Arra emlékszem hogy az Eurosporton néztem régebben (kb 5 éve nincs ilyen csatornám)
Maga a sport beltéri. Van egy nagy zöldszönyeges pálya (asszem zöld) Van a pályán ami az elején dől el hogy pontosan hol van egy nagyobb labda. A cél hogy ehhez minél közelebb legyen az ember. A pálya végén van egy kisebb szakadék, ha ide kerül a labda akkor az érvénytelen a középső labdához mérten
A labda viszont hogy nehogy egyszerű legyen tojás alakú. Így ha célzottan akarnak gurítani akkor ívesen halad a laszti. Lehet benne még rombolni. Ha az ellenfél labdája túl közel van a központi lasztihoz akkor azt erővel meggurítva, lehetőségünk van onnan kiütni. Ha lemegy X kör utána ha több laszti is közel van hozzá és szemmel nem érzékelhető hogy kié a közelebb a központi lasztihoz akkor mérnek.
Ha jól emlékszem "ball"a vége ennek a játéknak , de hogy mi...? :)
Hálás köszönet érte!!! :)
Régebben vagy már 1 órát kerestem a neten de nem találtam, persze mert a nevét nem tudtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!