Mit szoltok az NBA elodontojeben levo csapatok teljesitmenyerol?
Figyelt kérdés
Szerintem az Orlando papirformat hozott a Los Angeles katasztrofalis a Bostonnal egyutt Cleavland az nagyon eselyes es a Atlanta szerintem nagy meglepetes csapat lehet meg:D Szerintetek?:D2010. máj. 1. 15:48
1/11 A kérdező kommentje:
Nem "mit szoltok" Mit gondoltok:D Bocsi:D
2010. máj. 1. 15:51
2/11 anonim válasza:
Ez nagyon komoly volt szerintem hogy előbb a Thunder aztán meg a Lakers veri meg a másikat kb 20 ponttal. Ennyit számítana csak az, hogy melyik városban játszanak? Bár szerintem a Lakers megint nyerni fog, sajnos :P
3/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk en remeltem a Lakers kiesik a sunyiba csak a Thunder meg nem eleg tapasztalt csapat De szerintem a Lakers nem lesz bajnok:D
2010. máj. 1. 17:06
4/11 anonim válasza:
hát örülök hogy a celtics jutott tovább de sajnálom a miamit..az orlandonak szurkolok de a cleveliers jusson a döntőbe :D a nyugatit nem nézem de ne a lakers kerüljön a döntőbe!!!
6/11 anonim válasza:
A boston miért kataszrófális??
tegnap is majdnem nyertek 3 negyeden keresztül vezetttek a ligaelső ellen
7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem megse stimmel valami a Boston hazanal ha azt nezed hogy Rasheed Wallace milyen katasztrofalis es a Rondo se az igazi en remelem a Clevland ki is szorja
2010. máj. 2. 19:27
8/11 anonim válasza:
láttad a tegnapi meccset??Rondo állat volt..Sheed már mregöregedett,de ott van a 35 éves Ray,aki minden idők egyik legjobb tempódobója,vagy ierce aki még mindig veszélyes,vagy KG,aki összekapta magát a PO-ra
9/11 anonim válasza:
a bostonnal az a baj h csak 3 igazi játékos van akik nagyon jók RAY, RONDO és GARNETT!! igazoni kéne valakit aki játszik is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!