Rosicky mikor vonul már vissza?
Figyelt kérdés
Csak már vergődik, nem játszatják, sérült, az edző is pikkel rá, akkor miért nem hagyja abba? (a hülyéje aláírt 2018-ig a Prágával)
Szerintetek nem járt volna jobban ha Amerikába vagy az arabokhoz megy?
2016. nov. 24. 15:35
1/5 A kérdező kommentje:
most olvastam h esze ágában sincs visszavonulni....hülye barom
2016. nov. 24. 19:21
2/5 anonim válasza:
Gondolom már látja hogy sz.. se ér ezért még meg akarja szedni magát egy kicsit. Már azt se értettem h az EB-n mit keresett,nem volt sok hasznára a csapatnak,mondjuk én sose tartottam valami jó játékosnak,egy középszerű játékos,középszerű képességű,és mégis évekig a Premier League-ben játszott.Hihetetlen h mennyire túl tudnak egy játékost értékelni,de az is igaz h Wengernek sose volt jó szeme a játékosokhoz,mindig azt hitte h uu mekkora játékos ez vagy az vagy amaz aztán látszik az eredménye.Na de Rosicky ja vonuljon vissza,mert rossz nézni.
3/5 A kérdező kommentje:
megakarja magát szedni ez alatt pénzt értesz? Akkor magyarázd meg nekem miért nem az arabokhoz vagy az amerikaiakhoz ment, miért Prágába ahol szart se kap, még negyed annyit sem amennyit Londonban. Nem értem.
2016. nov. 25. 20:31
4/5 MrPifta válasza:
Szerintem azért, mert élvezi. Ha én sportoló lennék, akkor hagynám abba, ha már nem okoz örömöt. Ha annyira gyenge a játéka, hogy egy topcsapatba már nem fér be, alsóbb osztályban bőven elfocizgathat még, ameddig jól esik neki.
5/5 A kérdező kommentje:
de hát most se játszik, állandóan sérült. Ebben mi az élvezet? elég vicces ez "csak azért se" hozzáállása.
2017. jan. 7. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!