Szerintetek miért nem vonul vissza Tomas Rosicky?
Állandóan megsérül, mármint a sajtó szerint, de tudom, hogy valami más van a háttérben. Akármi is az, nem értem miért nem vonul vissza, más már rég visszavonult volna a helyében. Ugye sokszor hallani, hogy xy a sérülések miatt vonult vissza, de ő nem. Így kívülről olyan, mintha folyamatosan próbálkozna de folyton pofára esik. Lehet így is van. De ez mire jó neki, játszik egy húsz percet, aztán utána többé nem, aztán bejelentik hogy megsérült és fél évig nem hallunk róla. Majd egyszer csak visszatér, játszik húsz percet aztán megint megsérült. Már ha ez igaz. Valamiért mégsem játszik, miért nem vonul vissza? Normális ember már megtette volna már réges rég.
Azt se jelentette be soha, hogy a válogatottnál abbahagyja, ha a csapatában nem játszik, akkor nyilván ott sem.
Van egy olyan érzésem, hogy 2020-ig biztos nem vonul vissza és utána se fogja soha bejelenteni, lejár a szerződése, nem lesz csapata aztán többet már nem játszik.
tudtam h megint te vagy és de minden álmom az.
Takarodj már a kérdéseimtől te senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!