Ki mit ajánl, mit játsszak Tippmixen nagyobb összeggel?
Ha lenne egy jo tippem, szerinted pont veled osztanam meg?
A Tippmix az ostobak adoja, csinald csak, remenykedj a 'nagy nyeremenyben', szord el minden penzed erre ha mar a felkaru rablokat betiltottak...
Csakhogy ehhez is tőke kell.
Egyébként nem egy adott meccsre gondoltam hanem például gólszám stb. Lehet 100K-t fogok felrakni.
Geri696, a meccsed 8-4 lett, 12 gól :)) Fejben tettem 4 meccset abban a ligában és bejött. A számlámon nem volt pénz hogy rakjak rá...
Hát én ha már feltennék 100K-t nem kis szorzóra raknám. De csak addig amíg nem nyerek egy kicsit nagyobb összeget. Azután már csak 10-20K-ba játszanék. Azt sem mindennap.
Neked mi a kis összeg utolsó? Mert 200 forintból nem olyan könnyű értelmes összeget összeszedni. nyilván lehet mert én is nyertem annyiból, de nehezebb. Van pl egy 3-as szorzód, teszel rá 1-2 ezret, ott a 2 vagy 4 ezer nyereség. De ha megrakod 10K-val nyersz 27 ezret.
Én most az eheti NFL meccseket rakom meg 14-es kötésben :) 85× szorzó... és elég jó esély van, hogy összejön...
10e ft-nál már 850e a nyeremény...
Az utolsó kivételével az összesnél a kisebb szorzójú csapatot tettem meg...
csak sima 14-es kötés
1000 ft-ot tettem fel mert most sajna én sem állok anyagilag annyira jól :)
ha bejön akkor 85e nyertem ha nem akkor meg buktam 1e-t
szóval jóval többet nyerhetek ezen mint bukhatok :)
Kedd hajnali fél 3-kor lesz az utolsó meccs szóval ha addig bejön mind a 13 akkor csak Kedd reggel 6-kor tudom meg, hogy nyertem-e vagy sem...
holnap már lesz 3 meccs szóval ha a holnapiból 1 nem jön be akkor ennyi volt :)
ha bejön a holnapi 3 akkor még lehet izgulni vasárnap hajnali 2-ig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!