Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Aki tud kosarazni, mennyi idő...

Aki tud kosarazni, mennyi idő alatt tanulta meg?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert tesitanárom kijelentette, hogy jövőre benne leszek a suli csapatában. Idén kezdtem, heti két edzés van, béna de elszánt vagyok. =D Remélem jövőre mire verseny lesz, összeszedem magam =D L/16
2010. ápr. 28. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez attól függ milyen szinten. Én már egészen kicsi korom óta kosarazok. Már óvodás koromba is mindig mentem apuval a pályára és dobálgattunk, később már mutatott néhány dolgot.

Általános iskola első osztályába már jártam edzésre. Azóta is szerelmes vagyok a játékba. Ma már naponta van edzésem, hetente meccs. Mégse mondom, hogy tudok kosarazni. Persze az átlagnál sokkal jobban játszom. Még mindig tudnak új dolgokat mutatni.

Szerintem teljesen megtanulni nem lehet, de rendszeres edzéssel már fél év múlva is igen látványos eredményt lehet elérni.

Amióta kosarazok rájöttem, hogy mindennek az alapja a jó hozzáállás. A másik fontos dolog a tisztelet. Az edzőm mindig azt mondja, hogy "Csak abból lehet jó játékos aki tiszteli a csapatát, az edzőjét, az ellenfelét, a játékot és a labdát." Magyarul mindig csapatba gondolkodj, figyelj az edződre, soha ne becsüld le az ellenfelet, vedd komolyan játékot és tanulj meg a labdával bánni.

Ha ezek megvannak a többivel nem lehet gond.

Remélem segítettem 17/L

2010. ápr. 28. 17:51
 2/10 A kérdező kommentje:

"Magyarul mindig csapatba gondolkodj, figyelj az edződre, soha ne becsüld le az ellenfelet, vedd komolyan játékot és tanulj meg a labdával bánni."

Ezek közül már csak a "Tanulj meg a labdával báni" van hátra. =D Mondom, béna de elszánt vagyok, mindig ott vagyok edzésen, és már pár hát alatt egész sokat fejlődtem. Csak érdekel, hogy ha így folytatom, jövőre menni fog-e. (Nem komoly verseny, csak a városi középsulik között.)

És köszi =)

2010. ápr. 28. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak így tovább. Persze, hogy menni fog. Bízz magadban.
2010. ápr. 28. 19:28
 4/10 anonim válasza:

És az sem árt ha a játékvezetőt is tiszteled :P

Üdv: egy játékvezető :D

2010. ápr. 28. 20:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Hehe =D Persze =D Mint a kisangyal =)
2010. ápr. 28. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A játékvezetőt is tisztelni kell. Ez tény. De a bíróknak is tisztelni kell(ene) a szabályokat. Ezt nem mindig teszik meg. (Tisztelet a kivételnek.)

2010. ápr. 28. 22:30
 7/10 anonim válasza:

a bírókon mulik 90% ban a meccs. nagyon sokat szívtunk miattuk. amikor már látták h lehet h lesz esélyünk győzni elkezdtek teljes mértékben ellenünk fújni. és ha valamit mondtunk nekik h háát ezt lehet h az ellenfélnél is le kellett volna fújni akk technikai...-.-"

a kérdésedre válaszolva. remek amit az elöttem írók leírtak. és igen, soha nem árt ha egy jóó edződ van rajta nagyon sok múlik.:D:D

sok sikert.:D

2010. ápr. 29. 12:59
 8/10 anonim válasza:
Én sportsuliba járok és 5 éves korom óta kosarazom! Jelenleg 18 éves vagyok és az egyetemet is külföldön kezdem egy sportsuliban! Tudod én csak félig vagyok magyar származású 12 évesen költöztünk ide a szüleimmel! amikor elkezdtem kosarazni nagyon béna voltam... mint minden dologban a kezdetekkor! szval ne agyalj azon hogy ha most nem megy, ha kitartó vagy és akarod akk bármi sikehrülhet!XD nagyon ajánlom hogy az udvarotokra csiáljatok egy pályát! nyáron nagyon jóó ! személy szerint éjszakákat kint dobálok zenét hallgatva! sportolj sokat! ( fuss stb..) és ahogymár előttem is kifejtették tiszteld az eddződet! nagyon fontos hogy ne úgy fogd fel mint egy olyan dolgot amit nekem muszáj megtanulnod, és muszáj hogy profi legyél benne! ha szereted a játékot akkor félig már elérted a célodat! :P ha még van kérdésed nyugodtan írj válaszolok rá! "Stefan"
2010. máj. 2. 11:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm mindenkinek. =)
2010. máj. 2. 11:43
 10/10 anonim válasza:
kb 3 éve kosarazok és szerintem jól. ha gondolod tudok veled gyakorolni.:D
2010. máj. 6. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!