Aki tud kosarazni, mennyi idő alatt tanulta meg?
Ez attól függ milyen szinten. Én már egészen kicsi korom óta kosarazok. Már óvodás koromba is mindig mentem apuval a pályára és dobálgattunk, később már mutatott néhány dolgot.
Általános iskola első osztályába már jártam edzésre. Azóta is szerelmes vagyok a játékba. Ma már naponta van edzésem, hetente meccs. Mégse mondom, hogy tudok kosarazni. Persze az átlagnál sokkal jobban játszom. Még mindig tudnak új dolgokat mutatni.
Szerintem teljesen megtanulni nem lehet, de rendszeres edzéssel már fél év múlva is igen látványos eredményt lehet elérni.
Amióta kosarazok rájöttem, hogy mindennek az alapja a jó hozzáállás. A másik fontos dolog a tisztelet. Az edzőm mindig azt mondja, hogy "Csak abból lehet jó játékos aki tiszteli a csapatát, az edzőjét, az ellenfelét, a játékot és a labdát." Magyarul mindig csapatba gondolkodj, figyelj az edződre, soha ne becsüld le az ellenfelet, vedd komolyan játékot és tanulj meg a labdával bánni.
Ha ezek megvannak a többivel nem lehet gond.
Remélem segítettem 17/L
"Magyarul mindig csapatba gondolkodj, figyelj az edződre, soha ne becsüld le az ellenfelet, vedd komolyan játékot és tanulj meg a labdával bánni."
Ezek közül már csak a "Tanulj meg a labdával báni" van hátra. =D Mondom, béna de elszánt vagyok, mindig ott vagyok edzésen, és már pár hát alatt egész sokat fejlődtem. Csak érdekel, hogy ha így folytatom, jövőre menni fog-e. (Nem komoly verseny, csak a városi középsulik között.)
És köszi =)
És az sem árt ha a játékvezetőt is tiszteled :P
Üdv: egy játékvezető :D
Első vagyok.
A játékvezetőt is tisztelni kell. Ez tény. De a bíróknak is tisztelni kell(ene) a szabályokat. Ezt nem mindig teszik meg. (Tisztelet a kivételnek.)
a bírókon mulik 90% ban a meccs. nagyon sokat szívtunk miattuk. amikor már látták h lehet h lesz esélyünk győzni elkezdtek teljes mértékben ellenünk fújni. és ha valamit mondtunk nekik h háát ezt lehet h az ellenfélnél is le kellett volna fújni akk technikai...-.-"
a kérdésedre válaszolva. remek amit az elöttem írók leírtak. és igen, soha nem árt ha egy jóó edződ van rajta nagyon sok múlik.:D:D
sok sikert.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!