Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy tudok kosrállabda palánko...

Hogy tudok kosrállabda palánkor csinálni?

Figyelt kérdés

Hogy tudok kosrállabda palánkor csinálni? Persze úgy hogy a gyűrőt nem én csinálom hanem azt veszem a sportboltba. Milyen tartó elemeket kell hogy tartalmazzon és milyen csövekből csináljam, milyen súlyt tegyek az aljára és mi legyen a győrő háta mögött pl. OSB lap vagy inkább deszka vagy vas vagy mi a legjobb erre a célra?

Válaszokat előre is köszi.

2010. ápr. 25. 17:48
 1/2 anonim válasza:
google-be keress rá. rengeteg kép van onnan kaphatsz ihletet. akár osb lap is lehet ha csinálsz mögé acél keretet. (nehogy eltörjön). én szögvasból és zártszelvényből csinálnám. egy egyszerű szerkezetlakatost keress sztem.
2010. ápr. 26. 22:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Az nem gond aki megcsinálja csak az hogy hogyan álítsam össze azzal vannak a gondjaim :S de köszi szépen a tanácsot körül nézek a googlén jobban ;)
2010. ápr. 27. 13:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!