Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hánytól lesz pénteken a...

Hánytól lesz pénteken a Magyar-Svájc meccs? Kik az esélyesebbek? #HajráMagyarok

Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 13:17
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék túl pesszimistának tűnni,de szerintem a harmadik hely a realitás.Legalábbis,ha meg tudjuk verni itthon azt a Ferőert,amely Lettországból elvitte a 3 pontot.
2016. okt. 9. 15:28
 32/46 anonim ***** válasza:
Feröeren a meccshiány volt a baj, a kezdőben Szalain kívül mindenki meghatározó szereplő a csapatában.
2016. okt. 9. 16:00
 33/46 Helpmeplz ***** válasza:
Hagyjuk már... Nem kell ide a biszem-bszom. A Magyar csapat pénteki játékát látva Svájc ellen, nagyobb arányban voltunk esélyesek a győzelemre, mint a svájciak. Attól mert egyes emberek károgÓk, meg divatszurkolók, nem jelenti azt, hogy valóban úgy is van amit mondanak. Egyéni hibák miatt kaptunk ki, ha szervezettebben állunk pályára, ugyanilyen taktikával, és mentalitással nem lehet baj. A védelmet meg kell erősíteni, ne az legyen, hogy mi már mindent tudunk, és akkor hajrá neki., Nyitni kell, a Puskás korszak már elmúlt, ez már megint csak egy másik csapat, ez a magyar válogatott sokkal többre is viheti. Nincs mindig mindenki az élen, a toppon lévő országok focicsapataival, válogatottjával is meg-megesik, velünk is, hogy néhanapján egy meccset 0-0-ra játszunk, akár egy x valahány századik helyen lévő csapattal is a FIFA világranglistán.. Na és aztán? A nem tudom milyen nagy múlttal rendelkező Angliát, azt az országot amit a világ football oktató/edzőjének is hívnak sokan, elveri az Európa Bajnokságon 2:1-re a nem is tudom egy milyen szigetről jött biszem-bszom újonc Izland?:) azt a nagy múltú Angliát? Na hát igen kérem szépen. Minden meccsnek előítéletek nélkül kell nekimenjünk, kell a mentalitás és nyitni kell, nem szabad negatívul hozzáállni. Egy vereség után vagy egy döntetlen után nem kéne lemondani egyből a csapatról.. Nem csak akkor kell szurkolni egy csapatnak/csapatodnak/hazádnak, mikor Győzelmet arat.. akkor is ha vereséget, akkor is ha x-elünk.. Márpedig a Svájc ellen játszott Meccsel kapcsolatban egy rossz szavunk nem lehet a Magyar válogatottra. Csúsztak-másztak szó szerint minden labdáért, pár egyéni hiba meg jött, így alakult menni kell tovább. Nem értem mire fel várnak annyit el a válogatottól mikor közben meg sorra buknak el első tétmeccsükön a hazai football klubok, football klubok edzői. Nyitni kell ez a lényeg. (Sok károgó szerint az Eb-re is kikapni mentünk ki.:) Nem kell magyaráznom szerintem.:) Ez a Magyar válogatott nagyon is jó, nagyon is erős és veszélyes csapat. És lehet még erősebb is és veszélyesebb is, és lesz is szebb is, jobb is.:)
2016. okt. 10. 18:22
 34/46 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ha nyáron bekerültünk Európa legjobb 13 csapata közé, akkor jogos elvárás hogy most is ott legyünk, Csányi az azt mondta hogy most már mindenhova ki kell jutni, mondjuk ennek a vb-nek már szvsz sajna.
2016. okt. 10. 20:00
 35/46 anonim ***** válasza:
Portugália ma hullajt 2 pontot Feröer ellen, meg oda vissza megb*sszuk őket,figyeld meg. ;)
2016. okt. 10. 20:12
 36/46 anonim ***** válasza:
Hát az első fele már nem teljesül.
2016. okt. 10. 21:34
 37/46 anonim ***** válasza:
#34:Jogos elvárás?Azért,mert 30 év után kijutottunk egy nagy tornára és ott jól szerepeltünk?Azért ez egy kicsit erős.
2016. okt. 11. 00:09
 38/46 Helpmeplz ***** válasza:
Épp Erről beszélek. Olvassátok el amit írtam.. 3.-kak vagyunk most a csoportban. Történhet kész akarva továbbjutás, meg létezhetnek csodák is.:)
2016. okt. 11. 07:20
 39/46 anonim ***** válasza:
Nem en talaltam ki hogy most mar mindenhova ki kell jutni, hanem a Csanyi, az MLSZ fonoke
2016. okt. 11. 09:46
 40/46 anonim ***** válasza:
2. helyért küzdünk Portegáliával.
2016. okt. 11. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!