Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek mi lesz az Október...

Szerintetek mi lesz az Október 7. -i Svájc-Magyarország mérkőzés kimenetele?

Figyelt kérdés
Szerintem ha jól összeszedi magát a csapat és mindent bele ad lehet esélyünk ellenük de ha úgy játszunk mint a Feröer-szigetek ellen akkor tuti veszítjük. Persze most sokat jelent Király Gábor eltávozása a csapatból. De attól még lehet esélyünk. Én ezt gondolom. Na és ti?
2016. szept. 21. 16:28
 1/8 anonim válasza:
28%
Mi lenne,kikapunk,a Portugálokat is lenyomtak,tuti tipp lesz majd a mixen.
2016. szept. 21. 16:50
 2/8 anonim válasza:
0%

A magyar válogatott a belgák elleni EB meccsen visszanyerte a régi formáját, amit mint a gyenge feröeriek elleni játék alapján láthattuk nemrég, azóta is tart.

Nagyon valószínű, hogy Svájc ellen is hozni fogják a magyarok a szokásos formájukat. Itt már nem az a kérdés, hogy mi lesz a mérkőzés kimenetele, hanem az, hogy mikor jön az új szövetségi kapitány, akit a sok ígérgetés és csalódás után aztán 1-2 év után ismét leváltanak. Az meg, hogy az utánpótlás-nevelés úgy eredménytelen, ahogy van, senkit sem érdekel. Pedig elég lenne a jelenlegi játékosállományra ránézni, a legértékesebb labdarúgónk az araboknál focizik, miután a törököknek se kellett. Semmilyen edző nem fog csodát művelni itt.

2016. szept. 21. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát,én szeretnék optimista lenni,de nem megy.nem sok jóra számítok.
2016. szept. 24. 01:02
 4/8 anonim ***** válasza:
#2:Szerintem,ez hülyeség.A belgák elleni játékkal,simán győztünk volna Feröeren.Az akkorinál jóval gyengébben játszott a csapat az első selejtezőn. Kapitányváltás viszont,nem hiszem,hogy szóba kerülne egyelőre. Mégiscsak 30év után jutottunk ki "nagy tornára" Storck-al és ott sem égtünk le,még a Belgium elleni meccsel együtt sem.
2016. szept. 24. 01:09
 5/8 anonim ***** válasza:
8-7-re nyerünk, megálmodtam. Apró szépséghiba, hogy a döntő gólnál már úgy láttam, hogy csincsillák(!) játszanak az aranylábújaink helyett, így attól tartok, ezzel a kerettel más lesz az eredmény.
2016. szept. 28. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Vereség
2016. okt. 8. 22:41
 7/8 anonim válasza:

De azért azt sem felejtsük el,hogy Freöer ellen sárban,szélben,pocsolyában,hidegben játszottak .Ez is jelentős szerepet játszott a teljesítményükért.!!!!

Megtettek mindent amit tudtak Freöer és Svájc ellen is.Nem voltak jobbak a Svájciak .A Magyarok 1-2 hibát elytettek és ez lett belőle....gol! Ismétlem:nem voltak jobbak a Svájciak.Magyarország teljes erővel küzdött csak sajnos még a szerencse sem mellénk ált. Pl.Nem adtak meg egy 11-est ami járt volna...

Izlandnak ok nélkül adtak meg anno egy 11-est,nekünk meg ok nélkül nem adták meg ami járt volna.

Lettországot simán meg verjük..

Istenem könyörgöm,hogy jussanak ki a VB-re és jövőre egész évben jó leszek xD

Akik hátat fordítanak a Magyaroknak mikor vesztenek azok akkor se legyenek velük amikor győznek.

#HajráMagyarok #Hun #RiaRiaHungaria #csakegyütt #legjobbak #bármi # #történik

Nekem ők a legjobbak💖💖

2016. okt. 9. 08:54
 8/8 anonim ***** válasza:

"Freöer ellen sárban,szélben,pocsolyában,hidegben játszottak"

Sárban, szélben, pocsolyában és hidegben is lehet kapura lőni, gólratörően játszani. Szerintem.

Svájc pedig érezhetően jobb volt. Nem tudta ugyan feltörni a magyar védelmet, csak a hibákat tudta kihasználni, de képes volt hosszabb periódusokon keresztül uralni a játékot, és mezőnyfölényt kialakítani.

Közel húsz éve rajongok a válogatottért, jóban-rosszban, de képes vagyok elfogulatlanul szemlélni, mert csak úgy érdemes. Különben nem sport, hanem "vallási" fanatizmus.

2016. okt. 18. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!