Szatyi94 kérdése:
Szerintetek mennyi lesz a Magyarország-Románia mérkőzés?
Figyelt kérdés
Akármit mondanak hogy a románok gyengék mert nincs Marica, de szerintem akkoris csak egy hajszálnyi esélyt látok a sikerre! Szerintem 3-1 a románoknak, de ettől független HAJRÁ MAGYAROK!!!2015. szept. 2. 16:38
1/8 anonim válasza:
Őszintén : nem egy szint a két válogatott.
Realistán nézve : minimum egy ,de inkább több gólos román győzelem.
Sajnos nekik van kb 10-11 Dzsudzsák szintje körüli játékosuk,míg nekünk csak egy.
Ők gyorsan ,kegyetlenül pontosan játszanak,míg nálunk az egyéni villanások nyerték a "Dárdai" korszak meccseit.
Álmodozóan "huszáros magyar hajrá" és talán egy döntetlen,ahol ismét csak az egyéni villanás hozhatja meg .
2/8 anonim válasza:
Mikor lesz a meccs? És melyiken? :D
4/8 anonim válasza:
Kettes!
Péntek este...
Vmelyik magyaron :D
6/8 anonim válasza:
Nincs Marica de van további 10 olyan játékos akik nagyon jól tudnak játszani+ ott van Tatarusanu a kapuban. Bőven elég lesz a győzelemhez. Szerintem nagy különbség nem lesz, max 1 góllal nyerünk Budapesten, ha már Bucarestben döntetlen lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!