Ha két csapat ugyanannyi pontszámmal fejezi be a bajnokságot akkor mi dont a bajnoki címről?
Figyelt kérdés
konkrétan a MU-Chelsea és a Real-Barca párosokra gondolok
a gólarány? az egymás elleni meccsek? a gyozelmek száma? vagy mi? :D
2010. ápr. 24. 21:01
2/8 anonim válasza:
Ez az adott ország versenykiírásában van lefektetve. Nincs mindenre érvényes leírás.
3/8 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy az egymás elleni gólarány!
de a chelsea lesz a bajnok és a real madrid
4/8 anonim válasza:
a spanyoloknál az egymás elleni számít, tehát egál esetén a Barca a bajnok
5/8 anonim válasza:
Spanyolországban és Olaszországban az egymás elleni eredmény, Angliában és Németországban a gólarány.
6/8 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat! :)
bár egyiket se szeretem hajrá Chelsea és Barca!
2010. ápr. 27. 14:57
7/8 anonim válasza:
Országonként és bajnokságonként változó. Egymás elleni eredmény, gólarány. Egyébként úgy tudom, ha a gólarány megegyezne és az egymás elleni eredmények döntetlenek (2:2, 0:0), akkor az kapja a cimet, aki idegenben több gólt lőtt...(BL / Európa Liga effektus :D)
De ez nagyon radikális és valószinűtlen..:)
(és ha nem haragszol meg: Hajrá Real / Arsenal...bár utóbbi tudom h. nem nyerhet bajnokságot, de 7 éve a kedvenceim. Ill. bárki nyerje, csak a United ne :D)
8/8 A kérdező kommentje:
spanyol bajnokság igazából nem érdekel annyira, de abban egyetértunk hogy bárki csak ne a szarchester :):):)
2010. ápr. 29. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!