Van valakinek konkrét tapasztalata az alábbi sportfogadási oldallal? Www.Bettingtips.hu/index. Php
Szia!
Hagyd, az ilyen típusú oldalakat. Sok kicsi (vevő), sokra megy alapon, megtévesztik az embereket.
Ha valóban nyereségesek, akkor szerinted, számít nekik az a + 4000/5500/7000 Ft + Áfa tagsági díj?
A másik, hogy nyilvánosan nem teszik közzé az eredményeiket. Hiába jönnek a fogyasztói főfelügyelőséggel.
A másik észrevétel.
Kérlek, amikor ilyen oldalakat nézel, főleg facebook-on, akkor figyeld meg, hogy a tippek között, hány nap telt el. Ha minden nap vannak tippek, ahogy írják is, ami lehet free tipp vagy szimplán "dicsekvő" tipp, akkor vedd észre, hogy sokszor törlik a rossz tippeket, illetve több nap is kimarad a tippek között és furcsa mód, a két tipp között, főként csak a jó tippeket hagyják bent.
Nem ítélkezem senki felett, csak a meglátásaimat közöltem.
Ha valóban a sportfogadással szeretnél foglalkozni, akkor ehhez kell egy mentális hozzáállás, szabályrendszer, egy pénzügyi stratégia és egy kiválasztási rendszer.
Én, nemrég kezdtem el ezzel foglalkozni, de azt látom, hogy az előző 3 pont, az alap kell hogy legyen.
Keress rá Laudrup gólos fogadásaira, videóira.
Ő jó, korrekt ember!
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!