Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Egyszerűen mi romolhatott el...

Egyszerűen mi romolhatott el a sportfogadási érzékemben?

Figyelt kérdés

Fél éve kezdtem bet365-ön fogadni 7500ft-t fizettem be és kb 3 héttel ezelőttig nagyon ment a szekér 409 fogadásból 382 bejött és 149,000ft van jelenleg a számlámon ,viszont 3 hete szinte minden elmegy.31 fogadást bonyolítottam ezen 3 héten ,és 5 db jött be összesen mostanság 43400 ft össztét és 8290 ft jött össz visz vissza.Az 5 ből 2 nyerés mai ,úgy mellékesen.

Mi lehet szerintetek?Szerintetek csak fortuna "megcsal" engem mostanság?

2013. nov. 10. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Fortuna is nő, és minden nő k...

De komolyra fordítva a szót utolért az ami minden szerencsejátékost utolér. Ezt pedig nem fortunának hívják, hanem Murphy törvényének.

"Semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik."

2013. nov. 10. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:
A nem izlandiak úgy hívják ,hogy Profit. Másképpen kapzsiság. Játssz kisebb oddsokkal ,légy szerényebb,és javulni fognak a dolgok. Langsam,aber zicher.
2013. nov. 11. 08:25
 3/4 A kérdező kommentje:

157,000ft volt tegnap estig rajta 30,000ft-t rátettem a poker részre 10,000ft-t otthagytam a sportfogadás részre.

A többit pedig kivettem...

10,000-ből elfogadgatok illetve pókerezhetnékem van,s mivel 117,000ft-t kivettem az nekem tiszta haszon,tehát 109,500FT hasznom jelenleg mindenképp van.

Abból a jelenleg ~40,000ft-ból ami még rajta van lehet ,hogy több lesz a haszon lehet elmegy,de nekem már így is úgy is megérte.El leszek egy ideig

2013. nov. 12. 14:46
 4/4 hookuszpook ***** válasza:

Nem romlott el semmi. Egyszer szerencsés vagy egyszer nem. Az emberekkel általában utóbbi esik meg többször.

Ha szerencsére várás és izgelom nélkül szeretnél nyerni, akkor a tippelgetős módszer helyett használj mást. Van olyan sportfogadás, ami rizikó nélkül folyamatos nyereséget biztosít. Ha érdekel, keress rá a sportbefektetés kifejezésre vagy írj privátban, adok webcímet. Itt nem írhatom le, mert kitilthatnak érte.

2013. dec. 30. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!