Egyszerűen mi romolhatott el a sportfogadási érzékemben?
Fél éve kezdtem bet365-ön fogadni 7500ft-t fizettem be és kb 3 héttel ezelőttig nagyon ment a szekér 409 fogadásból 382 bejött és 149,000ft van jelenleg a számlámon ,viszont 3 hete szinte minden elmegy.31 fogadást bonyolítottam ezen 3 héten ,és 5 db jött be összesen mostanság 43400 ft össztét és 8290 ft jött össz visz vissza.Az 5 ből 2 nyerés mai ,úgy mellékesen.
Mi lehet szerintetek?Szerintetek csak fortuna "megcsal" engem mostanság?
Fortuna is nő, és minden nő k...
De komolyra fordítva a szót utolért az ami minden szerencsejátékost utolér. Ezt pedig nem fortunának hívják, hanem Murphy törvényének.
"Semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik."
157,000ft volt tegnap estig rajta 30,000ft-t rátettem a poker részre 10,000ft-t otthagytam a sportfogadás részre.
A többit pedig kivettem...
10,000-ből elfogadgatok illetve pókerezhetnékem van,s mivel 117,000ft-t kivettem az nekem tiszta haszon,tehát 109,500FT hasznom jelenleg mindenképp van.
Abból a jelenleg ~40,000ft-ból ami még rajta van lehet ,hogy több lesz a haszon lehet elmegy,de nekem már így is úgy is megérte.El leszek egy ideig
Nem romlott el semmi. Egyszer szerencsés vagy egyszer nem. Az emberekkel általában utóbbi esik meg többször.
Ha szerencsére várás és izgelom nélkül szeretnél nyerni, akkor a tippelgetős módszer helyett használj mást. Van olyan sportfogadás, ami rizikó nélkül folyamatos nyereséget biztosít. Ha érdekel, keress rá a sportbefektetés kifejezésre vagy írj privátban, adok webcímet. Itt nem írhatom le, mert kitilthatnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!