Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Laza a bokaszalagom. Mit...

Laza a bokaszalagom. Mit kellene vennem?

Figyelt kérdés
Szeretnék újra focizni. 2 éve hagytam abba, mert sokszor aláfordult mindkét bokám. Hétköznapokon szinte sosem bicsaklik ki, de foci közben elég gyakran előfordult. Vettem annak idején mindkét lábamra egy fehérszínű ráhúzható bokaszorítót, de semmit sem ért...
2010. ápr. 23. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
probalkozz haziorvosnal vagy megjobb sportorvos szerintem megmondja mi a legjobb ra
2010. ápr. 23. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Az enyém mezítláb futástól erősödött :)
2010. ápr. 23. 14:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Háziorvos annyit mondott, hogy vegyek valamilyen bokaszorítót. Ha esetleg valaki tud valami konkrét dolgot ezügyben, akkor szívesen fogadom.
2010. ápr. 23. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:

gyógyászati segédeszköz boltba ha bemész, mondod h bokaszorító kell, és h focizni szeretnél (csak h beleférjen a cipőbe) tudnak segíteni.

Az előző, mezítlábas...

2010. ápr. 23. 21:06
 5/5 anonim válasza:
nekem azt mondták, h a rögzítőtől csak gyengül az izület. Szerintem jó ortopédsebész majd utána gyógytornász megoldja. A barátnőmnek megcsinálták és teljesen rendbe jött. Sok sikert
2010. júl. 8. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!