Miért voltunk ilyen gyengék Feröer ellen?
Figyelt kérdés
Mi történt velünk?:/ EB-n 10-szer ilyen jól játszottunk...2016. szept. 7. 06:34
1/12 anonim válasza:
Attól tartok,hogy most igaz lesz az a mondás,hogy egyszer volt Budán kutyavásár. Volt egy jó tornaszereplésünk az EB-n,de szerintem ennyi volt.
2/12 anonim válasza:
Nem voltunk jobbak EB-n sem... csak bemákoltunk egy meccset a többin meg valami csoda fojtán tudtunk döntetlent játszani... persze az öngól sokat segített...
3/12 anonim válasza:
Kulcsjátékosok és a csapatszellem az oka.
Ezt kommuikálták.
Érdekes. A csapatszellem miért VÁLTOZOTT az elmúlt néhány hónapban?
4/12 anonim válasza:
10-szer ilyen jók? Mikor a Belgáktól kikaptunk mint a ház akkor hányszor jobbak voltunk? Na ne nevettess már...
5/12 anonim válasza:
Nem láttam lelkesedést. Gera sem volt ott. + elnézve a csapatot, olyan érzésem volt mint akik akkor keltek fel. Nagyon szarok voltunk. 130 valahanyadik a ranglistán Feröer, egy ilyen csapat ellen egykapuzni kellett volna.
6/12 anonim válasza:
#2:Azért az Ausztria elleni 2:0 több volt bemákolásnál, az izlandiak öngólját meg a riporter,helyesen nevezte "kikényszerített öngölnak".Öngól és öngól között,óriási különbség van.És bár az lehet,hogy a portugálok a döntetlenre "hajtottak" ellenünk,de aligha úgy gondolták,hogy háromszor is egyenlíteniük kell.Ez tökéletesen látszott Ronaldo reakcióján.
7/12 anonim válasza:
Ja,hogy a kérdésre is válaszoljak:ki a franc tudja?A franciák miért végeztek ugyanígy Fehéroroszországban?Szerintem,az sokkal nagyobb meglepetés.
8/12 anonim válasza:
#3:Hát,szerintem a belgák ellen is sokkal jobbak voltunk. Ha a végén nem kockáztatunk,nem viszi be a kapitány sorra a csatárokat,megúszhattuk volna 1-2góllal.De egy ilyen meccsen,mi értelme őrizni a 0-1-et,vagy 0-2-őt? Kockáztatott,nem jött be.Ennyi.
9/12 anonim válasza:
Az egyik ok, amiért gyengék voltunk tegnap, az az, hogy ez "csak" egy VB selejtező volt és "csak" egy Feröer ellen. A játékosokon nem látszódott nagyon, hogy ez komoly tétmeccs. Tegnap szerintem mentálisan bukott meg a csapat, mert nem volt eléggé feltüzelve a meccsre. Nem tudom, hogy alkalmaz-e az MLSZ sportpszichológust. Ha igen, akkor tegnapra rossz munkát végzett, ha nem, akkor meg azonnal fel kell venni egyet. Ha mentálisan nem vagy toppon, akkor az kihat a teljesítményre. Nos, tegnap a válogatott nem súrolta a kvalitásainak a csúcsát, s ez látszott is, főleg a sok pontatlan passz lehetett elsőre szembetűnő. Látszódott, hogy mit akarnak játszani, de egyszerűen nem ment. 3-4 játékossal kombinatívan a földön akartak kialakítani helyzeteket, de szinte mindig hiba csúszott ezekben. Ezáltal nem jött a kulcspassz, majd gólpassz, végül pedig a befejezés. Hiányoztak még az átlövések is, azzal is lehetett volna próbálkozni. A beadásokat egyáltalán nem erőltettük, pedig azért egy párat meglehetett volna próbálni. Én így láttam úgy nagyjából, remélem, hogy a következő meccsre, Svájc ellen, hazai közönség előtt egy élesebb csapat fog gyepre lépni.
10/12 anonim válasza:
Lehet fényezni ez a meccs bizonyította, hogy egy csöpnyi fellángolás után, de még mindig töretlenül szar a magyar foci...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!