Miért engedték meg hogy ilyen rossz körülmények között játszhasson vb-selejtezőt Feröer és Magyarország?
A Feröer szigetek egy amatőr csapat, akiktől több mint 100 hely választja el Magyarországot a világranglistán.
Rossz körülmények ide vagy oda, ezt a csapatot 1:0-ra minimum illett volna megverni. A helyzet azonban az, hogy az ellenfél sokkal jobban játszott, mint mi, ha nem Gulácsi van a kapuban, valószínű csúfos vereséget szenvedtünk volna.
- Light -
"A feröeri pálya műfüves volt, ráadásul nagyon csúszott, ráadásul akkora szél volt a stadionban, hogy ahova letették a labdát, azonnal arrébb fújta. A hideg időjárás lenne az egyetlen elfogadható dolog"
Kifogásgenerátor lvl 99,99%...
szerintem meg ennyit tudnak a magyar falábúak!!!!! :) Ennyit is érnek, ennyit is tudnak a Storckos Borzzal az élen!!!!! :)))
Az előttem szólókkal ellentétben én félig-meddig egyetértek a kérdezővel. Szerintem sem szabadna műfüvön tartani ilyen rangos tétmérkőzést. Az időjárást én nem okolnám, a sport valamennyire a természet erőinek legyőzéséről szól (gravitáció, szél stb együttes hatása).
Szóval a műfű az ami tényleg kifogást jelenthet! A lengyelek is megszenvedtek a kazah műfüvön... (2-2)
"zerintem meg ennyit tudnak a magyar falábúak!!!!! :) Ennyit is érnek, ennyit is tudnak a Storckos Borzzal az élen!!!!! :)))"
Feröert nem igen kell lenézni, elég erős válogatott, senkinek sme lesz gyaloggalop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!