Mit szóltok a barca 3:1-es vereségéhez?
Inter-Barca bl meccs volt tegnap. (ha vki nem látta/nem tudott róla)
A bíró szerintem az internek fújt, de hazai pályán voltak, tehát ez némiképp előnyt jelenthetett.
Az inter első gólja szabályos volt, megfeledkeztek sneijder-ről.
a 2. gól maicon zsenialitásának, vagy a védő hibályának köszönhető
a 3. gól pedig les volt talán, de előtte meg a bíró vagy 3 olyan lest is befújt ami nem volt les, vagy egyvonal volt. (ezek szintén gólszerzési lehetőségtől fossztották meg az intert)
Borítékolható volt hogy egyszer besz*pják a barca védők, és a bíró meg fogja adni a gólt, hacsaknem félpályás a les.
11-es esetek a barca táján volt vagy 2-3 is.
Nos egyrészt én nem értem hogy kerülhetett egyáltalán egy középhátvéd (piqé) ilyen helyzetekbe, hol voltak a csatárok????
piqé lerántása szerintem nem volt 11-es.
a másik mikor sneijder buktatta dani alvest.....
az tény és való hogy nem szabályosan csúszott be, de se lábat, se labdát nem talált, tehát dani alves szépet színészkedett újfent....(aki nem hiszi nézzen lassítást)
Vitatható mindenféleképpen.
Messi-t meg úgy ahhogy van kikapcsolta az inter, egyszerűen nem hagyták érvényesülni (max pár jó csele volt)...REMEKÜL CSINÁLTÁK!
Én 3-1-re tippeltem de arra hogy a Barcelona nyer:))))
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__80..
Mi se lehetünk mindig jók... valamilyen szinten "pofára estünk", talán túlságosan elbíztuk magunkat. Az Internazionale meg tény, hogy jól játszott. A spori szerintem is az Internek fújt inkább. :S Mindegy, a visszavágón behúzzuk, 2-0 kéne és - remélem - mi megyünk tovább!
Visca el Barcaaaa!
Tényleg ráfért már a barcára, hogy valaki elkalapálja őket.
Kezdtek túl elszállni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!