Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok a barca 3:1-es...

Mit szóltok a barca 3:1-es vereségéhez?

Figyelt kérdés

Inter-Barca bl meccs volt tegnap. (ha vki nem látta/nem tudott róla)

A bíró szerintem az internek fújt, de hazai pályán voltak, tehát ez némiképp előnyt jelenthetett.

Az inter első gólja szabályos volt, megfeledkeztek sneijder-ről.

a 2. gól maicon zsenialitásának, vagy a védő hibályának köszönhető

a 3. gól pedig les volt talán, de előtte meg a bíró vagy 3 olyan lest is befújt ami nem volt les, vagy egyvonal volt. (ezek szintén gólszerzési lehetőségtől fossztották meg az intert)

Borítékolható volt hogy egyszer besz*pják a barca védők, és a bíró meg fogja adni a gólt, hacsaknem félpályás a les.

11-es esetek a barca táján volt vagy 2-3 is.

Nos egyrészt én nem értem hogy kerülhetett egyáltalán egy középhátvéd (piqé) ilyen helyzetekbe, hol voltak a csatárok????

piqé lerántása szerintem nem volt 11-es.

a másik mikor sneijder buktatta dani alvest.....

az tény és való hogy nem szabályosan csúszott be, de se lábat, se labdát nem talált, tehát dani alves szépet színészkedett újfent....(aki nem hiszi nézzen lassítást)

Vitatható mindenféleképpen.

Messi-t meg úgy ahhogy van kikapcsolta az inter, egyszerűen nem hagyták érvényesülni (max pár jó csele volt)...REMEKÜL CSINÁLTÁK!

2010. ápr. 21. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én 3-1-re tippeltem de arra hogy a Barcelona nyer:))))

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__80..

2010. ápr. 21. 10:43
 2/11 anonim válasza:
48%
Az Internek fújt a bíró, gondolom leszopták egymást a bíró meg Mourinho. Nem is értem miért engedtek portugál bírót erre a meccsre. Sajnos a Barca szarul játszott, az eredmény jogos, bár voltak vitatható szituk. Összeségében jó meccs volt és nem vagyok biztos a Barca továbbjutásában!
2010. ápr. 21. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Örülök :)

Hajrá Inter és MU

2010. ápr. 21. 14:12
 4/11 anonim ***** válasza:
vegre egy csapat aki beolvas a barcanak!!!!!!!!!!en nm csak aze me realos vagyok szurkoltam az internek hanem azert mert megerdemelnek a bl gyozelmet.unalmas h mindig a barca manchester,chelsea es esetleg a milan vagy arsenal van mindig az eselyesek kozt.vegre a barca is megkapta a magaet.messi is azt mondta h akit akarnak azt legyozik.akkor az intert me nm akartak legyozni.azer me nagykepuek.az egesz.en mar az arsenal elleni dontetlennel is erztem h nm lesz konnyu dolga iden attol a meccstol fogva a barcanak.ez persze nm azt jelenti h a barca nm fog tovabbjutni egyaltalan de az internek drukkolok
2010. ápr. 21. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
ekezeteket nem ismersz ?
2010. ápr. 21. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem érdemelt vereséget a Barcelona! Az x sztem igazságosabb lett volna!
2010. ápr. 21. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:
A barca nem is olyan jó,amilyennek látszik
2010. ápr. 21. 18:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi se lehetünk mindig jók... valamilyen szinten "pofára estünk", talán túlságosan elbíztuk magunkat. Az Internazionale meg tény, hogy jól játszott. A spori szerintem is az Internek fújt inkább. :S Mindegy, a visszavágón behúzzuk, 2-0 kéne és - remélem - mi megyünk tovább!

Visca el Barcaaaa!

2010. ápr. 21. 18:50
 9/11 A kérdező kommentje:

Tényleg ráfért már a barcára, hogy valaki elkalapálja őket.

Kezdtek túl elszállni....

2010. ápr. 21. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
18:31 eggyetártek.
2010. ápr. 22. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!