Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki nyeri idén a BL-t?

Ki nyeri idén a BL-t?

Figyelt kérdés
Szerintem a Bayern,mert nekik van most a legjobb védelmük és a támadásuk sem gyenge.

2016. aug. 19. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Annyit mondok h spanyol vagy nemet csapat esetleg a Juve meg olasz reszrol.
2016. aug. 19. 15:32
 2/13 anonim válasza:
Szerintem a Real vagy a Barca. Most a Manchester United is jól erősített, ők is esélyesek. Meg talán a Bayer is
2016. aug. 19. 15:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Mu nem indul a BL-ben..
2016. aug. 19. 16:50
 4/13 anonim ***** válasza:
A Bayer Leverkusen nem hiszem, hogy nyer BL-t :D Egyébként Barca, Real, Bayern, Juve. Ez a 4 csapat a legesélyesebb a BL győzelemre. Remélem ebből a Bianconerik nyernek :)
2016. aug. 19. 17:07
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem jósolnék,Atletico ismét csak ritka erős,nem írnám le őket se.

Nagy favorit a Bayern,a Real szeret kiégni kulcspillanatokban ,de vannak játékosaik akik eldönthetnek 1-1 meccset,Barca erős,de lehet ellenük játszani,a támadó hármasuk ami nagyon erős,de egy hasonlóan erős Real v Bayern megverheti őket,mert nem 3 emberből áll 1 csapat.

Juve-t kizárnám,Higuain ment oké.

De inkább már csak a nevek nagyok,átlag 32 éves korú a védősor,30 év felett az abszolút átlag életkor.

Egy MSN-nek,mennyibe kerülne megforgatni egy ilyen védelmet?Plusz a csapat motorjai kihullottak,Vidal,Pirlo,Pogba ...Pogba árán egy Higuain ? Nem érte meg csapatot nézve...Volt ott kegyetlen csatár,de még egy Pogba nincs ott...a csapat motorjai nélkül lehet a serie a-ban 30 gólos higuain,de egy Barca ellen már nem.

2016. aug. 20. 10:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Pjanic jobb lesz, mint Pogba.
2016. aug. 20. 10:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Jó játékos Pjanic,de ő nem az a tipikus maestro mint Pirlo vagy Pogba volt,de nem is mint Vidal...

26 évesen meg már inkább kész játékos,mint aki majd lesz valaki.

Na meg nem 1 év alatt lesz senki 1-ből 100.

2016. aug. 20. 11:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a Barcelona,vagy a Bayern.A Realt csak azért nem írom,mert nem "divat" a BL-ben a címvédés.
2016. aug. 20. 14:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Pont, hogy Pjanic az irányítóbb típus, mivel Pogba box-to-box. Bár Pjanic és Pirlo sem ugyanaz mivel az előbbi inkább a csatárok mögötti trequartistaként jó, míg az utóbbi registaként!
2016. aug. 20. 20:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Pjanic ha annyira jó, akkor miért nem ért el semmit a Romával? És tényleg nem nevezhető már fiatal tehetségnek. Minek vetetted össze őket amúgy, ha pont te mondod, hogy két más típusú játékos? :) Higuain egyébként egy buta igazolás, sztem. Igazolhattak volna egy fiatal játékost oda, sokkal olcsóbban, egyébként sem volt hiányposzt náluk a csatár. Ehelyett hoztak egy majd' 30 éves Higuain-t, mert hozott egy 35 vagy hány gólos szezont, és akkor ezért ki kell fizetni érte 90 milliót. Dybala tavaly egy sokkal okosabb igazolás volt... én azért Higuaint nem tartom egy Suárez szintű csatárnak, szerintem ezzel nem léptek közelebb egy Barcához.
2016. aug. 22. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!