Szerintetek melyik foci csapat nyeri a bl-t? Én sajnos úgy érzem, hogy a Bayern München idén bárkit meg fog verni.
Real-Bayern-PSG trió a legesélyesebb, én úgy gondolom, közülük én is a Bayern-t tartom legvalószínűbbnek. Esélyes lehet még a Barcelona, Atlético Madrid, és én azért nem írnám le a két manchesteri gárdát, az Arsenalt vagy a Juventust sem, bár ez utóbbi 4-es max. sötét ló, nem valószínű, hogy nyernek, de amúgy ez a kifejezés teljesen illik rájuk, az Arsenal is volt már idén nagyon fent és nagyon lent is, utóbbi főleg a BL-be volt, a United-nak is voltak szép pillanatai, de pld. most kaptak 3-at az Ágyusoktól a hétvégén, továbbá a PSV is megverte őket, a Citynek már muszáj erősnek lennie, olyan kerete van, mégis képesek, főleg itt a BL-ben botladozni, a Juventus meg olyan mint tavaly a Dortmund, egyelőre itt nagyon meggyőző, a bajnokságba meg gyenge, talán egy eggyel jobb kiadású Dortmunddal van dolgunk, kíváncsi leszek mi sül ki ebből...
Bayern - PSG döntőt tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!