Szerintetek, ha sikerül, lehet rendes pályafutásom?
13 éves vagyok. Most, szeptemberben focizni indulok egy NB3-as csapat utánpótlás csapatához. Amint elvégeztem a 8 általánost,tartanék egyből külföldre. Most jönnek a kérdések!
1. Nekem kell az edzőmet megkérni,hogy küldjön el próbajátékra,vagy a külföldi csapatnak kell behívnia?
2. Az osztrák Rapid Wien megfelelő lesz? Amit tudni kell a klubbról,hogy állandó EL szereplők. Néztem az Ajaxot is,de drága a repülőre a jegy. (A legolcsóbb 60 ezer)
3. Asztmásan felejtsem el? 170 cm vagyok, 56 kg-al, 400 méteres futásokat (iskolakör) messze én futom le a leggyorsabban, 1.14p alatt. Kondícióval nem lenne baj.
Azért akarok külföldön játszani,mert a magyar edzők többsége nem érti,hogy kezeljék a fiatalokat. Például, Nagy Ádám is azért alkalmatlan a Seria A-ba (Akit megsértettem,bocs),mert a test-test ellen nem megy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!