Szerintetek, ha sikerül, lehet rendes pályafutásom?
13 éves vagyok. Most, szeptemberben focizni indulok egy NB3-as csapat utánpótlás csapatához. Amint elvégeztem a 8 általánost,tartanék egyből külföldre. Most jönnek a kérdések!
1. Nekem kell az edzőmet megkérni,hogy küldjön el próbajátékra,vagy a külföldi csapatnak kell behívnia?
2. Az osztrák Rapid Wien megfelelő lesz? Amit tudni kell a klubbról,hogy állandó EL szereplők. Néztem az Ajaxot is,de drága a repülőre a jegy. (A legolcsóbb 60 ezer)
3. Asztmásan felejtsem el? 170 cm vagyok, 56 kg-al, 400 méteres futásokat (iskolakör) messze én futom le a leggyorsabban, 1.14p alatt. Kondícióval nem lenne baj.
Azért akarok külföldön játszani,mert a magyar edzők többsége nem érti,hogy kezeljék a fiatalokat. Például, Nagy Ádám is azért alkalmatlan a Seria A-ba (Akit megsértettem,bocs),mert a test-test ellen nem megy neki.
és méghogy hülyék a focisták :D
de az már jól megy, hogy mindenért az edző a hibás
mert azt hiszi a futástól lesz valakinek izmos lába.
Nem vaktában ajánlottam a linket ...
15kg val könnyebb gyereket alázol, most viccelsz???
Egyszer volt a tv ben, hogy edzettek a u18 asok valami légnyomásos kondigéppel, de úgy rángatták, mint egy állat. Az komoly volt, vagy tettették a hülyét? mert az ilyen légrugós kondigép eleve ritka.
Biztos,nem tudom miről beszélsz. xD
"Nah, abból nagy gáz lesz,ha a suli után jelentkezek (gy)akadémiára, v már most ottkellene lennem?xD"
Még erre pls:D
"15kg val könnyebb gyereket alázol, most viccelsz???
Egyszer volt a tv ben, hogy edzettek a u18 asok valami légnyomásos kondigéppel, de úgy rángatták, mint egy állat. Az komoly volt, vagy tettették a hülyét? mert az ilyen légrugós kondigép eleve ritka."
Már bocs,de ha este van,mégse értemxDDDDDDD Annyit,h volt a tv-ben ahogy edzettek az illéses u18-sok. A kondigép rángatta őket,és a légrugós kondigép ritka. Ennyit érte kbelőle lol
azért vagy te, Nagy Ádám meg mindenki más vékony ropi, mert valami idétlen teleshopos kondigépen edzetek majd az Illésbe. Ezt érted, vagy még részmondatokra bontsam?
Igazából én már értem, a focisták tényleg nem színészkednek, tényleg agyilag zoknik az edzőkkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!