Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerinted melyik topliga a...

Szerinted melyik topliga a legjobb? Bundesliga/ LaLiga / Premier League /Serie A?

Figyelt kérdés

Szeritem:

Hangulatban,stadionokban toronymagasan a Bundesliga,és ott van a legnagyobb gólátlag

Izgalmakban,rangadókban: Premier League

A legnagyobb sztárok és a legjobb csapatok pedig a LaLigában vannak. A Serie A mostanában nagyon lemaradt tőlük, de a Juventus a világ 5 legjobb csapata között van jelenleg és akár a BL-t is megnyerhetik.

2016. aug. 1. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled!
2016. aug. 1. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb az a PL,mondom Bayernesként. Több topcsapat is van ott,nem 3-2 csapatról szól a liga. Igaz, a BL-t idén vagy a Dortmund,vagy a Juve nyeri.
2016. aug. 1. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:

A liga összes csapatának együttes minőségében a PL. Nemzetközi verseny terén a La Liga.

Mindenben egyetértek amit írtál.

2016. aug. 2. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:

A legjobb csapatok, legnagyobb sztárok a spanyolban? 3 csapat után elfogy a tudomány, ők hozzák az összes kupát Spanyolországnak, oké, ott van még az EL-ben vitézkedő Sevilla, de utána meg már kevés az igazán kiemelkedő játékosokkal teli csapat, meg egyáltalán a nagy csapat. Összességében a legerősebb, legjobb csapatok a Bundesligában vannak, esetleg a PL, a spanyol a közepétől a legvégéig kuka. Viszont a világ 4 legjobb csapatából 3 spanyol. A Serie A egy óriási bajnokság, nagyon hangulatos, nagyon egyedi, a színvonal viszont tényleg lent van az utóbbi, már jópár évben, ráadásul a Juve egyeduralkodása, már lassan jellemzőbb a bajnokságra, mint a németre a Bayern vagy a franciára a PSG. Jó csapat a Juve, ötbe nem raknám bele, inkább a 10-be van stabilan benne, én 4 csapatot emelnék ki, ugye a 3 spanyol meg a Bayern és utána meg jön a Dortmund, Juventus, Chelsea, ha épp jó formában vannak, mint most, PSG és utána mégszorosabb (Sevilla, Arsenal, Bayer Leverkusen, Manchester City, mostmár a Liverpool is stb.-stb.). A BL-t somindenki megnyerheti, mert momentumokon múlhat, vagy épp a sorsoláson, a nagy esélyesek termsézetesen a 4-es közt vannak, de van még pár igazán erős csapat.

Szerintem a Premier League és a Bundesliga a legjobb, de nekem tetszik a francia is, mert rengeteg fiatal tehetség bontogatja ott a szárnyát (hasonlóan a Bundesligához), viszont a színvonal nem egy brazil bajnokság szintű, sőt az idei Monaco, vagy Nice, ami nagyrészt fiatalokból épül fel, nemzetközi színtéren is megálllná/=megállja a helyét, a Monacot például öröm nézni, lassan úgy játszanak, mint egy Barcelona, a háromnegyed francia ligát 4-5 gólokkal tömik ki. Az olasz amióta leesett a színvonal még kevésbé érdekel és egyébként sem voltam olasz foci fan soha, mondjuk tagadhatatlan, hogy megkerülhetetlen bajnokság, muszáj az életben egyszer átérezni, mit jelent ez a világ. A spanyolt az írtó nagy különbségek ölik meg néha, de kétségtelenül egy nagyon jó bajnokság.

2016. dec. 16. 02:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem: 1.Premier League 2.Bundesliga 3.LaLiga 4. Serie A.
2020. dec. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!