Balogzsolt1 kérdése:
Melyik szerintetek a legjobb foci bajnokság? én véleményem Seria A Premier League Bundesliga La Liga Eredevise Ligue 1
Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok a ti véleményetekre2012. febr. 4. 19:35
1/6 anonim válasza:
Fel irtad az összes nagy bajnokságot de amúgy PL mert sk erős csapat van meg a LA liga mert ott van a világ 2 legersősebb csapata
2/6 A kérdező kommentje:
de ezt úgy értettem hogy
1 Seria A
2 Premier Legue
3 Bundesliga
4 La Liga
5 Eredevise
6 Ligue 1
2012. febr. 6. 15:41
4/6 anonim válasza:
La liga , Premier liga Bundes liga Seria a Ligue 1 igy sorrendbe a Seria A elég gyenge inter meg a milan más bajnokságba angol , spanyol a bajnoki cim közelébe se kerülne La ligát azért tartom a legerősebb ligának mert a 2 legerősebb csapat ott van
5/6 A kérdező kommentje:
La ligát azért nem tartom erősnek oké Barcelona Reál Madrid de hol a többi 8-10 éve még ott volt a Valencia meg a Deportivo is 4-5 éve még a Sevilla volt olyan szinten mint a Reál meg a Barca azóta senki
2012. febr. 8. 15:24
6/6 anonim válasza:
A felsoroltak közül a spanyol és az angol a legjobb, kicsit gyengébb a német, a hollandot, franciát és az olaszt meg nem nevezném erősnek. Az angol és a spanyol közül meg elég nehéz eldönteni, melyik erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!