Tényleg ennyire eldurvult a magyar ultrák huliganizmusa, vagy ez csak trollkodás?
Figyelt kérdés
Nem járok labdarúgásra, és még csak nem is követem annyira, sajnálom ha tök érdektelenre kérdezek. Másnak gondolom már nem újdonság (ha valódi), de engem meglepett. Hírportálon láttam képet, tényleg így, szögesdrótos kerítés választja el a nézőket?
2016. júl. 23. 23:42
1/1 anonim válasza:
Nem, a legtöbb pályán nem így van. Viszont erre a képre konkrétan nem tudok magyarázatot adni. Ha érdekel, hogy milyen a hazai szurkolói kultúra, akkor érdemes megkeresni, hogy miért büntetik a csapatokat a fordulók után. A legtöbb esetben "megbotránkoztató rigmus" és ilyen súlyú tételek találhatók. Általában tettelegességig nem fajulnak dolgok, csak rigmusokat találnak ki az ellenfél, a bíró, vagy az éppen aktuális ellenfél szidalmazására, ami felfokozott hangulatban azért nem akkora bűn, persze nem is dicsérendő. Ilyenek előfordulnak a nyugat-európai meccseken is, a lengyel, horvát, szerb, román mérkőzésekről nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!