Miért nem magyarok játszanak Oliver Hüsing, Florian Trinks és Marco Djuricin helyett a Fradiban?
Oliver Hüsing bődületes öngólja nem kétségbeejtő?
Szerintem nagyon kilóg a lóláb, Hüsing kimondottan rossz teljesítményt nyújtott, Trinks, már viszonylag régóta játszik, de sokszor olyan, mintha ott sem lenne a pályán. Djuricin, még belejöhet, igen önzőnek tűnik és Böde sokkal jobb játékos nála (Djuricin nekem eddig nem tűnt technikásnak).
Radó András véleményem szerint alig kap szerepet, pedig tehetséges, ott van Hajnal Tamás, aki viszont állandóan sérült, kiöregedett, viszont technikás játékos. Tiszteletből kerettag lehet, hogy van ez? Szerintem, ha nem sérült, egy félidőket csereként nagyon jól kibírna ő is, ha nem, meg kell tőle válni, bármilyen fájdalmas is.
Lakatos István (17 éves), Csernik Kornél (18 éves) szintén ott ülnek a kispadon, középpályások, ill. Lakatos csatár poszton is bevethető elvileg. Kérdezem én, mire várnak ennyi idősen? Ha nem kapnak játéklehetőséget (a portugál válogatottban az EB döntőn is játszott egy 18 éves), akkor minek vannak ott?
Én személy szerint most ismertem meg Lakatos és Csernik nevét, hogy utánakerestem pontosan a Fradi keretnek!
Hüsing, Hüsing..., a Hamburgból éppen a héten küldték el Stieber Zoltánt, pedig 2014. óta focizott ott (27 meccsen, 3 gólt lőtt)... Stieber sokkal jobb labdarúgó, de nem teljesített megfelelően, ezért mennie kellett.
A Fradi miért nem tud lemondani a Hüsing féle német "töltelékről"?
Igazad van,részben.
Eredménykényszer van,és ezek a fiatalok nem érettek még az nb1 színvonalához sem.
Nyilván az lenne a legjobb ha max pár légiós lenne,de ez nem megoldható sajnos.
4 légiós volt a tegnapi kezdőben. Ezt nem tartom soknak. Viszont a színvonal, amit képviselnek, hát az valami elképesztően gyenge. Ez azért van, mert a Fradi az európai elit viszonylathoz képest(értem ez alatt BL-be jutó csapatokat ill. a 4. selejtezőkörben kieső, ezáltal EL-be kerülő csapatokat) szegény klubnak számít, de nagyon. Így nem teheti meg, azt, hogy minőségi légiósokat igazoljanak. Max. 10-ből 1-szer. Erre ott a példa Cristian Ramírez, ő jó vétel volt nagyon.
A keretbe tartozó fiatalok, akiket te is írtál, egyelőre még a 2. csapatnál vannak jobban számításba véve. Lakatos pl. tavaly már játszott az NB-1-ben vagy a kupában, de azért na. Hát nem egy Renato Sanches. Akiről megjegyezném, hogy 4-5 évvel fejlettebb játékintelligenciával rendelkezik, mint hasonló korú társai.
A tegnapi meccshez hozzátéve azt mondom, hogy ezt az eredményt légiósok nélkül is hoztuk volna. De amíg ez a csapat nem képes kilépni a saját árnyékából, addig itt nem lesz jó csapat. És nagyon jó lenne megtenni ezt a lépést, mert az vonzaná maga után a pozitív következményeket. Több pénz, jobb nevű légiósok, nemzetközi közvélemény megnyerése stb.
Zárásként még annyit, hogy biztos jobb lett volna egy telt házas meccsen lenyomni ezeket a kecskepásztorokat, de ezt a csapatot tegnap a Fradinak zárt kapuk mögött is 2-3 góllal kellett volna megvernie minimum.
4.: És sok hitvány német, ha két játékos gyakorlatilag csak számszerűen van a pályán az óriási előny tud ám lenni. Különösen, ha az egyikük bombagólt lő a saját kapujába...
(BL-PÉNZDÍJAK 2016.:
2. selejtezőkörbe jutás: 94.5 millió forint
3. selejtezőkörbe jutás: 126 millió forint
A 4. selejtezőkör vesztese: 945 millió forint
A 4. selejtezőkör győztese: 630 millió forint
BL-főtáblás szereplés: 3.78 milliárd forint, forrás: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!