Aki nem énekli a himnuszt a meccsek előtt az miért nem?
Mondok egy példát is:
Ott a szélén Rosicky nem énekli, mindenki más énekli rajta kivül, ő inkább becsukta a szemét és úgy tesz, mint aki alszik? De miért?
Direkt megnéztem és ő sehol sem énekli a himnuszt.
És rajta kivül több ilyen játékos is van, miért esik nehezükre, hogy énekeljék a himnuszt.
Mi közünk van hozzá? Lehet, hogy magában énekli, lehet, hogy máson jár az esze, vagy a meccsre koncentrál.
Nem szeretnék egy olyan világban élni, ahol azt lesik az emberek, mit nem csinál a másik, aztán kérdőre vonják érte.
Rosicky eleget bizonyított a pályán ahhoz, hogy ezért ne érje kritika.
Nem kötelező énekelni. Van, aki így hangol.
Hasonló helyzetben én is megkímélném a nézőket + a csapattársaimat a hangomtól, meg amúgy sem szeretek énekelni, szóval nevezzenek hazaárulónak, ha akarnak, de soha nem éneklem a himnuszt!
Ettől remélem nem leszek/leszünk rosszabb ember(ek), mint a politikusok, aki tenorban nyomják minden alkalommal, aztán szétrabolják a "szeretett" országukat...
:)
Nemrég olvastam egy cikket, ahol erről kérdezték Király Gábort (mert ő sem énekli). Egyszerűen azt válaszolta, hogy ő belül énekel.
Szerintem nem nehezükre esik, hanem koncentrálnak, valószínűleg pont így élik át teljesen az eseményt. (Arra gondolok, hogy egy sportban a saját hazájukat a lehető legjobban akarják képviselni, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!