Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Most hogy kiesett a magyar...

Most hogy kiesett a magyar válogatott az EB-ről (ami nem meglepő) kinek szurkolsz a továbbiakban? Melyik nemzet válogatottját tartod esélyesnek az EB győzelemre?

Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 23:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%

Én alapból nem vagyok egy foci rajongó, sőt utálom a focit, de eddig a Magyaroknak én is szurkoltam. Az első meccset előre temettem, de meglepően csalódtam amikor 2-0 ra verték az Osztrákokat aztán a többi sem volt semmi, amiket már kíváncsiságból néztem csak végig. Nagyon jól játszottak, életembe nem sok meccset néztem meg alapból, mert nem érdekelt a foci.

Én drukkoltam a magyaroknak büszke is vagyok rájuk mert az utolsó percben is mindent megpróbáltak, le a kalappal, én innentől kezdve más csapatnak nem is drukkolok. De ha esetleg a döntőbe bejutnak a Belgák és a Spanyolok vagy a Németek akkor csak pusztakíváncsiságból fogom megnézni, hogy mi lesz a vége.

2016. jún. 27. 00:07
 12/28 anonim válasza:
16%
Én továbbra is a magyaroknak szurkolok! Attól, hogy 4-0-ra vesztettünk, még nem jelenti azt, hogy nem győzhetünk! Ha nagyon odatesszük magunkat, akkor még megnyerhetjük az EB-t! Az meg nem kifogás, hogy kiestünk! Fogják szépen magukat a magyar játékosaink, és maradjanak ott külhonban, mert a magyar népnek ott van rájuk szüksége! Ha vissza mernek jönni, páros lábbal rúgom ki őket! Mit képzelnek?! Én itt egész nap sziesztázok, ők meg itt veszítenek? Meg feladják? Hát mi ez itt kérem?! Hol van itt a kitartás?
2016. jún. 27. 00:18
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
Argentína
2016. jún. 27. 00:18
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Én már nem fogok senkinek szurkolni, csak nézem. Jó volt végre a magyaroknak szurkolni, és ők az egyetlenek, akiknek szurkoltam/szurkolok/szurkolni fogok!
2016. jún. 27. 00:21
 15/28 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kérdező! Emlékezz a történelem tanórákra. Akkor majd felvilágosul elméd, hogy miért is testvéreink a lengyelek.
2016. jún. 27. 00:22
 16/28 anonim ***** válasza:
77%

"12-es: Gratulálok, ehhez sok ész kell! Nagy Laci akkor lett volna hazaáruló, ha ott játszott volna. És mily meglepő: nem tette. :) A zsidózással, "komcsizással" sem érsz el semmit.

"

Jézusom, azért a humorérzék ne legyen már mínuszban XD

2016. jún. 27. 00:26
 17/28 Siklósi Eszter ***** válasza:
63%
Szerintem a spanyolok és a németek esélyesek
2016. jún. 27. 00:40
 18/28 anonim ***** válasza:
63%
Belga, német, korábban az oroszoknak de kiestek!
2016. jún. 27. 01:00
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
olasz
2016. jún. 27. 03:07
 20/28 A kérdező kommentje:
#18: Nem megyek történelemórára, mert már nem járok jó rég iskolába. Egyetemet is már évekkel ezelőtt végeztem. Tessék elmondani miért is testvéreink!
2016. jún. 27. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!