Most hogy kiesett a magyar válogatott az EB-ről (ami nem meglepő) kinek szurkolsz a továbbiakban? Melyik nemzet válogatottját tartod esélyesnek az EB győzelemre?
Én alapból nem vagyok egy foci rajongó, sőt utálom a focit, de eddig a Magyaroknak én is szurkoltam. Az első meccset előre temettem, de meglepően csalódtam amikor 2-0 ra verték az Osztrákokat aztán a többi sem volt semmi, amiket már kíváncsiságból néztem csak végig. Nagyon jól játszottak, életembe nem sok meccset néztem meg alapból, mert nem érdekelt a foci.
Én drukkoltam a magyaroknak büszke is vagyok rájuk mert az utolsó percben is mindent megpróbáltak, le a kalappal, én innentől kezdve más csapatnak nem is drukkolok. De ha esetleg a döntőbe bejutnak a Belgák és a Spanyolok vagy a Németek akkor csak pusztakíváncsiságból fogom megnézni, hogy mi lesz a vége.
"12-es: Gratulálok, ehhez sok ész kell! Nagy Laci akkor lett volna hazaáruló, ha ott játszott volna. És mily meglepő: nem tette. :) A zsidózással, "komcsizással" sem érsz el semmit.
"
Jézusom, azért a humorérzék ne legyen már mínuszban XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!