Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen válogatott lábdarúgó...

Milyen válogatott lábdarúgó lehetnék?

Figyelt kérdés
Szlovákiában szulettem magyartól 50 km re.Milyen válogatott lehetnék ha lenne rá alklmam,és a szlovakok meg a magyarok is engem szeretnenek,ilyenkor választhatok.Allampolgarsagom szlovak
2016. jún. 26. 13:24
 1/7 partizana ***** válasza:
Magyar csak akkor lehetsz ha megkapod az állampolgárságot. De mivel tudsz magyarul és magyar nemzetiségű vagy megkapnád azt. Mindegy milyen messze laksz az országtól Kanadában is lehet valaki magyar válogatott.
2016. jún. 26. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerezd meg az állampolgárságot először! Hány éves vagy?
2016. jún. 26. 13:47
 3/7 A kérdező kommentje:
És ha én a szlovák válogatottban szeretnék játszani?Akkor ott is játszhatnék?
2016. jún. 26. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen,mivel ott születtél. Gyömbér Norbert és Saláta Kornél is szlovák válogatott,de utóbbiról bizonytalan vagyok. Vannak ám magyarul beszélők a szlovák válogatottban is,pl. a kapus is beszél magyarul.
2016. jún. 26. 16:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. jún. 26. 21:38
 6/7 anonim válasza:
Hàny éves vagy? És hol laksz? Mert énis szlovàkiàban lakok es en ugy mond a valogatotsag fele tartok :) es enis magyarban szeretnek jatszani :)
2016. júl. 9. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
magyar az jobb mint a szlovák válogatott:P Mervó + Kalmár + Kleinheisler + Nagy az egetverő fiatal 4-es:DD
2016. júl. 9. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!