Milyen válogatott lábdarúgó lehetnék?
Figyelt kérdés
Szlovákiában szulettem magyartól 50 km re.Milyen válogatott lehetnék ha lenne rá alklmam,és a szlovakok meg a magyarok is engem szeretnenek,ilyenkor választhatok.Allampolgarsagom szlovak2016. jún. 26. 13:24
1/7 partizana válasza:
Magyar csak akkor lehetsz ha megkapod az állampolgárságot. De mivel tudsz magyarul és magyar nemzetiségű vagy megkapnád azt. Mindegy milyen messze laksz az országtól Kanadában is lehet valaki magyar válogatott.
2/7 anonim válasza:
Szerezd meg az állampolgárságot először! Hány éves vagy?
3/7 A kérdező kommentje:
És ha én a szlovák válogatottban szeretnék játszani?Akkor ott is játszhatnék?
2016. jún. 26. 16:08
4/7 anonim válasza:
Igen,mivel ott születtél. Gyömbér Norbert és Saláta Kornél is szlovák válogatott,de utóbbiról bizonytalan vagyok. Vannak ám magyarul beszélők a szlovák válogatottban is,pl. a kapus is beszél magyarul.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. jún. 26. 21:38
6/7 anonim válasza:
Hàny éves vagy? És hol laksz? Mert énis szlovàkiàban lakok es en ugy mond a valogatotsag fele tartok :) es enis magyarban szeretnek jatszani :)
7/7 anonim válasza:
magyar az jobb mint a szlovák válogatott:P Mervó + Kalmár + Kleinheisler + Nagy az egetverő fiatal 4-es:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!