Joachim Löw miért ilyen? -_-
2016. jún. 20. 15:10
1/10 anonim válasza:
Inkább meg se nézem mégegyszer.
Katasztrófa a pali.
Nemtudom
16f
2/10 anonim válasza:
Nem tudom elégszer megnézni.
Ez valami hatalmas.
3/10 A kérdező kommentje:
#2: A tök vakarás tényleg vicces volt. :DDDD
Megvakarja a tökét és magába megszólal egy hang.....GERMANY WINS! :DDDD
2016. jún. 20. 16:53
4/10 anonim válasza:
Hát nézd, aki tegnap paraszt volt az valószínűleg ma is az és hát holnap is az lesz minden bizonnyal. Ettől függetlenül nagyon jó szakember. Csak hát na, azért kamera előtt nem kellene ennyire megfeledkeznie az embernek magáról. :D
5/10 anonim válasza:
6/10 Szergej55 válasza:
A legjobb, mikor a seggvakarás után a kis mócsingot végigpörgeti az ujjaival. :D
8/10 anonim válasza:
Más is vakarja a tökét, csak más nem a fél világ szeme láttára.
9/10 anonim válasza:
Én is szoktam, de a seggemből soha nem szoktam szag/anyagmintát venni.
10/10 anonim válasza:
Jajj ez a Lőw! Először megláttam, felcsillant a szemem, mert elég jóképű. Igaz kissé mogorva képet vágott a pálya szélén izgulva. Na aztán mikor megláttam a tv-ben ezt a szagmintás sztorit és valami korábbi orrturkálós nünükezabálóst, hát egyből kiábrándultam belőle. :D
Van amúgy felesége? Elég perverz lehet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!