Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha óriási a biztonság a...

Aikiboxer kérdése:

Ha óriási a biztonság a terrorfenyegetés árnyékában az EB-n, hogy vihetik be a petárdákat?!

Figyelt kérdés
Ilyen alapon fegyvereket, robbanóanyagot is becsempészhet akárki, szurkolónak álcázva.

2016. jún. 19. 21:15
 1/7 partizana ***** válasza:
100%
Na látom ez nem csak nekem tűnt fel..
2016. jún. 20. 00:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt gondoltam, meg görög tüzek meg ilyenek. Nyilván nem a végbelükbe dugva vitték be azért. Hát ennyit ér a nagy készültsége a franciáknak...
2016. jún. 20. 01:39
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

A rendezők és biztonsági szolgálatosok közt is van sok sok drukker...

1 sokan lefizethetőek

2 van aki simán beenged vele... Volt már, hogy bár én sima barátságos meccsre mentem németországban, de megtalálták nálam a görög tüzet és simán beengedtek vele...

2016. jún. 20. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:

ezt én sem értem. elvileg a szurkolós negyed teljesen biztonságos volt, mindenkit alaposan átvizsgáltak.. hát nem úgy tűnt.

sajnos terrorista fejjel gondolkozva egy EB meccs teljesen jó alkalom 1-1 merénylet elkövetésére. óriási hírértéke lenne és hatalmas lenne a pánik. pont amire törekednek a terroristák.

2016. jún. 20. 12:16
 5/7 Adamka1119 ***** válasza:
nem fog történni semmilyen terrortámadás mert most mindenki számít rá majd mikor senki nem gondolná akkor fog robbanni
2016. jún. 20. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Abban, hogy nem fog történni semmi egyet értek, csak az általad említett okban nem... A jelenleg zajló bár ki nem mondott háború egyik oldala:

Az Aszad ellenes Usa, németország, (nato), eu, törökország, és az általuk pénzelt dzihadisták...

Másik oldal oroszország, irán, stb...

A dzsihadisták követnek el merényleteket, hogy fent tartsák azt a látszatot, hogy mi "nyugat" ellenük vagyunk ott, nem pedig a szövetségeseikként, mert ha ezt végre belátná a közember, annak hatalmas politikai balhék lennének a következményei...

Na már most, az EB hatalmas pénzeket hoz, hülye lenne egy terror támadással bekavarni magának ez a gusztustalan politikus csűrhe..

2016. jún. 22. 06:39
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes, hogy ezek a tertor támadások minid szórakozó helyeket, melegbárokat, munkás járatokat érintenek, sosem kutató intézeteket, politikai intézményeket... Főiskolákat...

Persze mivel csak a hír kell...

2016. jún. 22. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!