Szerintem rossz döntés volt a 11-es, de nem volt nagyobb hiba, mint Kassai Viktor hasonló ítélete a román meccsen.
2016. jún. 19. 11:57
12/21 aikiboxer válasza:
Ui: mármint SZERINTEM Kassai nem hibázott a francia-román meccsen, de a románok szerint igen, vitatható volt az eset. A magyar-izlandi is egy vitatható eset volt, a magyar védő a testével feltartotta a támadót úgy, hogy az elesett; szerintem nem volt jogos a 11-es; de sokan gondolják, hogy az volt.
2016. jún. 19. 12:05
13/21 anonim válasza:
Jogos volt a 11-es mert oda tartotta a lábát. A magyarok sikere meg egy izlandi öngól volt. Pont
2016. jún. 19. 12:25
14/21 aikiboxer válasza:
Utolsó te valami antimagyar troll vagy, vagy amerikai népszava olvasó? LOL
Az "öngól" egy csodaszép gól volt.
2016. jún. 19. 12:48
15/21 anonim válasza:
Igen? Akkor nézd vissz a lassítást! Te csodaszép kislány!
2016. jún. 19. 12:51
16/21 anonim válasza:
Utolsó lehet, hogy én vagyok vak, de minha az izlandi játékostól pár centire ott lett volna egy Magyar játékos is és a helyzetéből itélve hidd el arról a helyről nehezen hagyta volna ki.
2016. jún. 19. 13:15
17/21 anonim válasza:
Tény hogy voltak az izlandi csapatnak is színjátékai, de én szerintem jogos volt a 11-es, már bocs...
Bele lehet magyarázni, mivel megvolt a kontakt (bár tény, hogy az izlandi játékos nagyon el akart esni, és ilyenre nem szokás 11-est adni). Főleg, hogy már előtte szabálytalanság történt Királlyal szemben, így minden, ami utána van, már nem lett volna szabad, hogy számítson. Tehát már a kérdéses szituáció előtt szabadrúgást kellett volna adni kifelé.
Továbbá a második félidőben a magyar játéksot valóban lökték az izlandi 16-oson belül, bezzeg akkor néma maradt a síp... Így mondhatni, hogy minimum 2 kulcsfontosságú szituációban is a kárunkra tévedett / volt következetlen / volt elfogult a játékvezető. És akkor a többit még nem is számoltuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!