Szerintem Izland ellen a magyar válogatott nagyon kikap. Egyetértesz?
"sajnos fizikálisan már nem lesz erőnk a végére, pedig csak a küzdelmes játékban bízhatunk"
Ezzel egyetértenék, csakhogy a norvégok ellen megmutatták a srácok, hogy képesek ezt az évtizedek alatt beidegződött tótumfaktumot is meghaladni. Ráadásul ott csak három nap telt el a kettő közt.
Ismét ráadásul szerintem az izlandiak meccse sokkal hajtósabb volt, mint a miénk, alaposan megfuttatták őket a portugálok.
Meglátjuk. :)
Amint írtam,ennek az izlandi védelemnek nem a lassú Szalai meg Böde lesz a megoldása,hanem Bese meg Nikolics. Nikolicsnak előre kell futnia a szélsőkkel együtt. Mivel tükörszélsőként játszunk, rá lehet lőni Dzsudzsinak a labdát (Ebből majdnem sikerült gólt szereznie Ausztria ellen), Németh is majdnem szerzett gólt,igaz,akkor Nagy Ádám passzolt neki.
Csapatom Izland ellen:
Kapu: Király
Védők: Bese,Lang,Guzmics,Kádár
Középpálya: Nagy,Kleinheisler,Gera
Csatárok: Németh,Nikolics,Dzsudzsák
-----------Király
---Bese-Lang-Guzmics-Kádár
-----Gera----------Nagy Á
---------Kleinheisler
-Dzsudzs.----------Németh
----------Nikolics
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!