Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintem Izland ellen a...

Szerintem Izland ellen a magyar válogatott nagyon kikap. Egyetértesz?

Figyelt kérdés
Az osztrákok ellen is az volt a marha nagy szerencsénk,hogy összeszedetlen volt a játékuk,egy csomó helyzetet kihagytak. Izland erősebb ellenfélnek tűnik,a portugálok is összeszedik szerintem magukat a tegnapi 1-1-ük után. Szerintem korai volt az öröm ezekkel a mi srácainkkal. Vélemények ?

2016. jún. 15. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

"sajnos fizikálisan már nem lesz erőnk a végére, pedig csak a küzdelmes játékban bízhatunk"

Ezzel egyetértenék, csakhogy a norvégok ellen megmutatták a srácok, hogy képesek ezt az évtizedek alatt beidegződött tótumfaktumot is meghaladni. Ráadásul ott csak három nap telt el a kettő közt.

Ismét ráadásul szerintem az izlandiak meccse sokkal hajtósabb volt, mint a miénk, alaposan megfuttatták őket a portugálok.

Meglátjuk. :)

2016. jún. 17. 14:37
 12/15 anonim ***** válasza:
29%

Amint írtam,ennek az izlandi védelemnek nem a lassú Szalai meg Böde lesz a megoldása,hanem Bese meg Nikolics. Nikolicsnak előre kell futnia a szélsőkkel együtt. Mivel tükörszélsőként játszunk, rá lehet lőni Dzsudzsinak a labdát (Ebből majdnem sikerült gólt szereznie Ausztria ellen), Németh is majdnem szerzett gólt,igaz,akkor Nagy Ádám passzolt neki.

Csapatom Izland ellen:

Kapu: Király

Védők: Bese,Lang,Guzmics,Kádár

Középpálya: Nagy,Kleinheisler,Gera

Csatárok: Németh,Nikolics,Dzsudzsák

-----------Király

---Bese-Lang-Guzmics-Kádár

-----Gera----------Nagy Á

---------Kleinheisler

-Dzsudzs.----------Németh

----------Nikolics

2016. jún. 17. 14:56
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem kaptak. :)
2016. jún. 19. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
ki lemaradt.
2016. jún. 19. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:
82%
Nemcsak hogy nem kaptak ki, de a négy pontjukkal pillanatnyilag a csoport első helyén állnak!
2016. jún. 19. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!