Szerintem Izland ellen a magyar válogatott nagyon kikap. Egyetértesz?
Fene se tudja, de szerintem nem adják majd könnyen a bőrüket...
Az egyértelmű, hogy megnyerni nem fogjuk az eb-t, az, hogy ott vannak, és ilyen szépen indítottak, már önmagában is eredmény.
Ettől függetlenül én szurkolok nekik, bár valamiért a portugáloktól jobban tartok.
Álljanak helyt, én csak ennyit várok el tőlük, aztán meglátjuk, ez mre lesz elég...
Gondolom az osztrákok ellen is azt gondoltad, hogy nagyon kikapunk.
Nekünk is volt több helyzetünk a gólokon kívül is.
Persze fordított esetben, ha mi hagytuk volna ki a helyzeteinket, az osztrákok meg belőttek volna kettőt, akkor az lenne, hogy a focit gólra játszák, meg milyen bénák vagyunk helyzetkihasználásban, stb..
Szoros meccs lesz, talán nyerünk.
Ilyenkor muttasák meg mit is tudunk.
Szerintem jól játszottunk. Portugálok ellen lesz a legnehezebb.
Szoros meccs lesz, az biztos.
Szerintem Izland is így áll hozzánk. Nekik is szép kezdés volt a portugálok elleni iksz.
Háromesélyes mérkőzést látunk majd véleményem szerint.
Nagyon kikapni nem fognak a fiaink. :)
Lássuk csak: Fiola sérült, a keret meg nem szokott hozzá, hogy egy borzasztó hajtós meccs után 4 nappal megint küzdeni kell. Az ellenfél pedig egy irtó masszív csapat. Szerintem vereség lesz belőle. Az lesz a kérdés, hogy mentálisan/fizikálisan milyen állapotban lesznek. Mert ha ezen a téren rendben lesznek, akkor bravúrral összejöhet egy X, ami elég a továbbjutáshoz. Egyébként igazad van, az osztrákok ritka fegyelmezetlenek és motiválatlanok voltak az első meccsen. Valószínűleg könnyű meccsel kalkuláltak. Ne legyen igazam, de szerintem az lesz a forgatókönyv, hogy kikapunk Izlandtól, a sógorok összeszedik magukat (Portugália és Izland ellen hoznak 4 pontot) és az utolsó tipikus gól gazdag sansztalan gálameccs után (3-1) csalódottan távozunk azzal az egy csodagyőzelemmel EB-ről. Tippem a végső sorrendre: Portugália: 5, Ausztria: 4, Izland: 4, Magyarország: 3
Persze én lennék a legboldogabb ha ez nem így lenne, de sajnos fizikálisan már nem lesz erőnk a végére, pedig csak a küzdelmes játékban bízhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!