Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek kijutunk a csoport...

Szerintetek kijutunk a csoportkörből?

Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 22:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, hogy amikor kiderült, hogy melyik csoportba kerültünk, akkor egyből jött, hogy húúú Ausztria, meg a többi és mindenki le fog alázni. Nyertünk az osztrákok ellen, erre meg jönnek a "magyarázatok", hogy miért nyertünk. Mert ilyen gyengék meg olyan gyengék. Vicc. :D Szerintem ha zsinórban nyernénk a tétmeccseket a spanyolok, olaszok, angolok ellen, akkor is kitalálnának valamit, hogy milyen gyengék voltak, és csak azért nyertünk véletlenül.
2016. jún. 15. 19:16
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Miért zavarnak az objektív megfigyelések? A magyar válogatott messze gyengébb ellenfeleinél, ez tény. Nézd meg a játékosok adatait, statisztikáit.
2016. jún. 15. 20:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gyengébbek papíron. Ettől még tegnap nem voltunk alárendelve az osztrákoknak. De persze egyből jön az, hogy csak azért, mert milyen rossz formában vannak meg ilyen hülyeségek. Érdekes, az EB előtt nem mondták, hogy most rossz formában vannak, megfoghatjuk őket, hanem azt mondták, hogy simán elvernek. De ott tartunk, hogy magyarázni kell a győzelmet.
2016. jún. 15. 20:33
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Persze, mindig magyarázni kell a győzelmet és a vereséget is :) Nem értem mi a probléma. A magyar válogatott gyengébb, ennek ellenére nyerni tudott. Természetes, hogy keressük rá az okokat.
2016. jún. 15. 22:09
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"A magyar válogatott gyengébb, ennek ellenére nyerni tudott."

Az azért sokatmondó, hogy sem szakmai berkekben, sem az ellenfél háza táján nem vitatják a győzelem jogosságát és megérdemeltségét. Valamiben mégis jobb volt a magyar csapat a norvégnál és az osztráknál, ha nem is a képességekben.

2016. jún. 15. 23:46
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Senki sem vitatja a győzelem jogosságát, nem volt lesgól vagy ilyesmi. A győzelmet csupán azért kell magyarázni, mert egy jóval gyengébb keretről van szó a magyar válogatott személyében és ha az osztrákok csúcsformában érkeztek volna az EB-re és extra motiváltak az első meccsen, akkor nincs az a szív és küzdés, ami elég lett volna nemhogy a győzelemre, de még a döntetlenre sem. Nézd meg milyen eredményeket értek el a selejtezősorozatban (osztrák-svéd) egy valamivel erősebb csoportban. Szép győzelem volt, örüljünk neki, de kezeljük helyén a dolgokat, mert még kell 1 pont a továbbjutáshoz és Izland ellen qrva nehéz lesz.
2016. jún. 16. 09:10
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető, hogy lenézték a norvégok és az osztrákok a magyar csapatot, és meccs közben már nem tudtak váltani, felpörögni. Ez például magyarázat lehet a gyenge teljesítményükre.

Mondjuk profi futballistáktól sorsdöntő meccseken ez elég elképesztő hozzáállás volna... No meg a norvégok az eltolt hazai meccs után a Groupamában is kikaptak, pedig akkor már tudták, mivel állnak szemben, mégsem sikerült kikaparniuk a gesztenyét.

2016. jún. 16. 09:53
 18/25 anonim válasza:
100%
Szerintem itt nem kell magyarázni semmit, azon a meccsen mi voltunk a jobbak, és kész. Engem nem érdekelnek a statisztikák, hogy "papíron ki a jobb", a sport a pályán dől el, nem a statisztikákban. Ott a pályán a magyar csapat jól játszott, és nyert. Ez van, ezt nem kell magyarázni. És én hiszek benne, hogy lesz még ilyen győzelem, akár az Izland, akár a Portugálok ellen. És szerintem én helyén kezelem a dolgot!
2016. jún. 16. 11:05
 19/25 anonim válasza:
100%

És még annyit, hogy ha már kijutottunk az EB-re, akkor higgyünk a saját csapatunkban, és szurkoljunk nekik, és bízzunk a sikerben.

Most ennek a marhaságnak, hogy "csak azért jutottunk ki, mert emelték a keretet", meg hogy ez a csapat így jobb, amaz meg úgy, és kezeljük a helyén a dolgot - mi értelme van? Ha már ott vagyunk, drukkoljunk, és bízzunk a sikerben és a továbbjutásban. Ha meg győzünk, tomboljunk, mert minden siker megérdemelt öröm. Nem kell itt magyarázgatni, meg a statisztikákkal jönni. Ki a francot érdekel, hogy az a hülye osztrák majom, aki a kapufát rúgta, milyen hű de nagy csapatban játszik! Egy hülye majom volt, mi nyertünk és kész.

2016. jún. 16. 11:10
 20/25 A kérdező kommentje:

A 9-esnek üzenném, hogy ne tedd fel az életedet arra, hogy kikapunk a portugáloktól, mert akkor meghalsz. :D A 30% bejött, Portugália verhető, CR-n kívül nincs említésre méltó játékos, egyedül ő kevés.

-

Azért magyarázzák a győzelmet (Ausztria nem volt formában blabla), mert nem hiszik el, hogy igenis jó a magyar válogatott. Úgy indult a story, hogy mi vagyunk a leggyengébbek, ennek ellenére még mindig mi vezetjük a csoportot!

Egyébként nem kell meglepődni a hitetlenkedőkön, mert valóban szar volt a magyar foci. Eddig. :)

Hajrá Magyarország!

2016. jún. 19. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!