Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Na vajon ki nyeri a 2016-os...

Énbmeg kérdése:

Na vajon ki nyeri a 2016-os EB-t? Érvekkel várom a válaszokat! :0

Figyelt kérdés

2016. jún. 11. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

"Tudod valakit más véleménye ia érdekel, és nem egoista, és ezzel én befejeztem."

- Jaj, nem mondod... tényleg?

Nagyon nagy bölcsesség... csak tudod, nekem a problémám az volt, hogy a sportban nem szoktunk érvekről beszélni, mivel legfeljebb azokat az indokokat tudjuk felsorolni, ami miatt legfeljebb valószínű egy jövőbeli esemény, nem pedig érvelünk, amivel valamilyen logikus következtetéshez jutunk

2016. jún. 14. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen szempontból pedig egyáltalán nem vicc, hanem teljesen komoly érv egy csapat győzelme mellett, ha több gólt lő, mint a másik. Amellett azonban nem tudunk "évet" felhozni, melyik csapat lesz az.
2016. jún. 14. 16:16
 13/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem Izland. Beállnak a kapu elé,várják a kontrákat,amiket tudnak hasznosítani.
2016. jún. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!