Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Na vajon ki nyeri a 2016-os...

Énbmeg kérdése:

Na vajon ki nyeri a 2016-os EB-t? Érvekkel várom a válaszokat! :0

Figyelt kérdés

2016. jún. 11. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Németország, mert több gólt lőnek a döntőben, mint a másik csapat.
2016. jún. 11. 20:25
 2/13 anonim válasza:
33%
Spanyolok! Jó formában vannak, a játékosok klasszikusok.
2016. jún. 11. 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem előbb menjen le az első kör, akkor jobban lehet tippelgetni.

A franciák erősek, sok a jó játékos, de az edző nagyon elrontotta az első meccset. Nem volt igazán benne a franciákba a gól. A széljátékuk nem volt igazán erős, Payet se szélső, de még neki a jó rúgótechnikájából adódóan voltak beívelései. Giroud kívül nem igazán volt gólérzékeny játékos, azért, mert őt tolták fel, nagyon rajta múlott minden, ami valljuk be, nem egy túl bölcs döntés, mert kis túlzással, a legmagasabb szinten, Giroud egy közepes csatár, aki kiválóan fejel. Szerencséjük is volt, valahol, mert sikerült két gólt begyötörni, azáltal, hogy a Payetnek, mint már említettem, egész jó beadásai közül egy megtalálta Giroudt, aki ezt a képességét ezáltal megtudta villantani és gólra tudta váltani, és Payet is, még pont az utolsó percekben meg tudta villantani a kvalitásait, egy távoli lövésből és be is ment. Ez most Románia ellen elég volt, még egy hiba is belefért, de jobb csaptatok ellen simán kihullhatnak ezzel, szóval ez egy jó lecke volt/lehet most a franciáknak, van nyersanyag, van lehetőség, de ezt a csapatot még össze kell szedni. Szélen pedig egy Coman-Ribéry erős páros lehetne, és Benzemáért is lehet el kell majd morzsolniuk egy könnycseppet, mert ő, ha így folytatják nagyon fog hiányozni, főleg az idei kiváló formája után, ő az aki egyedül is tudná vágni a gólokat. Szóval én rájuk egyelőre nem raknám az életem, de azért rajtuk kell tartanunk a szemünket.

Az angolokat kell még megemlíteni, nekem ők meggyőzőbbek voltak, de úgy érzem, hogy még a csapat összekovácsoltságának a hiányából adódóan volt ez, hogy az utolsó passzok, az utolsó lövések vagy hosszúak, rövidek voltak vagy épp középre mentek. Ugye így még nem játszott ez a válogatott, de nagyon jó ez az összeállítás, remek a széljáték, és a franciákkal ellenben itt 4 játékosba is erősen, és kb. ugyanannyira benne volt a gól (Sterling, Lallana, Kane, Alli) és még Rooneyt is idevenném, csak ő neki ugye most nem ez az elsődleges szerepköre, de ez nem is baj. Végül pedig Dier szerezte ugye a gólt. A fáradtság is benne lehet ebbe, ez most nekik is egy jó lecke lehet, ez az X jelentéktelen, szerintem még egy X belefér nekik, és ha szereznek egy győzelmet, öt ponttal biztos, hogy továbbjutnak, mondjuk jobb lenne az első helyen. A lényeg, hogy ebből tanulhatnak, mert remek játékot mutattak, sokszor tényleg sziporkáztak, de mégse jött össze gól, az alap már megvan, én úgy érzem, hogy egy enyhe lökés kell, és akár beindulhatnak a gólcsapok, és 3-4 góllal is akár átmehetnek egy ilyen típusú csapaton. Ez most fel is spannolhatja őket, tehát jól is jöhet nekik, mert most azt látják, hogy ez se volt elég, még több kell, még hajtani kell.

Szóval egyelőre bármi benne lehet. Azt látjuk, hogy a csapatok jól felkészültek, eddig nem volt lefutott meccs, a gyengébbnek vélt csapat mindig megtudta szorongatni az erősebbet, legalább egy X-re. A nagy csapatok azért kiemelkednek a végső esélyesség szempontjából, de közülük sok minden lehet, ezt még nem igazán látom át, egyelőre. A spanyolok mellett is van sok érv, sok jó eredmény (ugye a felkészülésin hengereltek), de ugyanakkor sok ellenérv is van velük szemben, a németekkel hasonlóan, vagy a belgákkal.

Mindenesetre szerintem ez az 5 csapat közt fog eldőlni, de én nem írnám le a portugálokat sem, törökök, horvátok vagy az ukránok is jók lehetnek, és persze Olaszország is futballnagyhatalom, bár szerintem nem lesz sokkal esélyesebb, mint az előbb említett csapatok.

2016. jún. 12. 01:26
 4/13 anonim ***** válasza:
27%
Természetesen a magyarok, mert van egy Szalaink, aki gólkirály lesz a tornán.
2016. jún. 12. 04:22
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

A soha semmit sem nyerő angolok biztosan nem. :D

Én egy Németország - Magyarország döntőt jósolok, azért mert csak. :D

2016. jún. 12. 09:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves 1.válaszoló köszönöm ,,mélyre ható" kifejtésed, és nem a németes megjegyzésre értem, mert én is nekik szurkolók a magyarokon kívűl (egyébként jót nevettem az indokon :D ). Annak aki pedig normál választ írt viszont tényleg köszönöm, mert most alátámasztottatok abban, hogy idén sem lesz mások szerint sem nagy kitörése a kisebb csapatoknak.
2016. jún. 12. 10:47
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
#4 :D (Remélem, ez csak poén volt...)
2016. jún. 12. 18:28
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

"egyébként jót nevettem az indokon "

- Én meg jót nevettem azon, hogy Te "érveket" vársz.

2016. jún. 12. 18:30
 9/13 A kérdező kommentje:
Tudod valakit más véleménye ia érdekel, és nem egoista, és ezzel én befejeztem.
2016. jún. 12. 20:24
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Szlovákia
2016. jún. 14. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!