Tudtok jó amerikai foci cseleket?
Figyelt kérdés
tudom hogy nem fontos ebben a sportban a csel de azért néha mégis jól jön. 1-2 már ki van találva mert a neten sehol sincs csak sima foci cselek, trükkök... de már kifogytam az ötletekből. (nagyon szeretek játszani, szurkoló is vagyok, nálam foci vagy kosár stb szóba se jöhet). válaszokat előre is köszi:)2016. máj. 22. 16:56
1/1 anonim válasza:
amerikai foci cselek? klasszikus cselek nem léteznek, de azért vannak olyan mozdulatok, amik megfeleltethetőek neki.
Az a probléma, hogy posztonként változik, mást használ egy DE és mást egy RB.
Egyébként nem kell újakat kitalálni, az NFL ilyen téren a világ egyik legkreatívabb ligája, már ezer éve kitaláltak szinte minden alap mozdulatot ami működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!