Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Jó kapus szeretnék lenni, de...

Jó kapus szeretnék lenni, de hogy?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok fiú. Jó Kapus szeretnék lenni, de nem tudom, hogy, hogy kezdjek bele. Kell-e hozzá venni valamit? (kapus kesztyűm van. Az elég?) Házilag hogy kezdjek bele? Félek, ha elmegyek valamilyen edző helyre, hogy kiröhögnek, azért kéne házi elkezdés. :/ + Félek elvetődni. :( Hogy győzzem le a félelmem?

2016. máj. 21. 21:29
 1/5 anonim válasza:
100%

Először is nem ártana jó kategóriába feltenni a kérdésed.

Másodszor, ha érdekel a dolog, akkor menj el edzésre, ott mindent megtanítanak!

G.

2016. máj. 21. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
gyakorold a vetődéseket, lehetőleg abba az irányba amelyik irányba rugják a labdát. :-D
2016. máj. 21. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
jah és nem árt eleinte a térd és könyök védő. :-)
2016. máj. 21. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
tudod felesleges 2x felrakni a kérdést más témakörbe xd
2016. máj. 21. 22:58
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Ami még egy kesztyű mellet fontos lehet,az egy hosszúnadrág,ami tudom tapasztalatból - én is kapus vagyok - hogy nyáron nem a legkellemesebb viselet,de sokat segít,hidd el.

Nyugodtan menh el egy közeli cspatnál edzésre,nem fognak kiröhögni. Én lány vagyok,fiú csapatnál kezdtem, és még a fiúk sem röhögtek ki. Úgyhogy ettől nem igazán kell tartani :)

Ha otthon szeretnél először gyakorolni, akkor kell egy füves terület.

Vetődés: hát,tény,hogy nem egy kellemes dolog,először tényleg hoszzúnadrágban menj játszani,ha van rá kereted,akkor beszerezhetsz egy párnázott kapusnadrágot is. Fel tud szakadni emberesen,főleg,ha rossz a pálya,amin gyakorolsz.

Először én is féltem,meg fáj is,de ahogy egyre többet gyakorlod,annál könnyebb lesz,és egyre kevésbé fog fájni,végül azt veszed észre,hogy élvezed is,ha vetődnöd kell.

Konkrét gyakorlatokat is írhatok,ha érdekel,írj privátban.

Addig is jó és kitartó edzést!

2016. jún. 27. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!