Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A cigányok kedvenc sportja a...

A cigányok kedvenc sportja a foci? Sok olyan embert láttam aki a hivatásának tekintette és beállt valamelyik csapatba.

Figyelt kérdés
Amúgy meg nem vagyok olyan nagy focirajongó csak az alap átlagsztorit tudhatom, angol találmány amit rendszerint lenyúlt Amerika. De egyébként az igaz hogy az első sportok között van, és világméreteket öltött de ha egy romát megkérdezel hogy mi lenne a kedvenc sportja egyből rávágja. Én most nem riportokat készítek minden kamasz gyerekkel, viszont a magyarok ''kedvenc sportja'' is egyben. A foci érdekességek is ide jöhetnek, viszont azt nem értem hogy eddig máshoz nem is nyúlnak. Egyébként meg is értem, mert elég egyszerű, 90 IQ alatt is lehet játszani (aki meg művelt roma az nem szokta ezt csinálni és tanul) az biztos. Ki nem vette volna észre? Az egész foci népbutítás, kirúgják a lábad, utána nem tudom mi a fa.szt csinálna az ember. Lázba lehet tőle jönni, de nehéz belőle kilábalni ez az általános felfogás.

2016. máj. 13. 21:07
 1/2 anonim válasza:
70%
Felháborító. A cigányok nem értenek semmihez. Valahol a svábbogarak szintjén megrekedtek a fejlődésben.
2016. máj. 15. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Box a cigók kedvenc sportja, a foci max. annyira éri el őket, általánosan, mint mindenkit a világon. De ami a cigányokra jellemző, az a box, valószínűleg mert imádnak agresszívoskodni és balhézni. De kevés cigány boxol jól.
2016. dec. 20. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!