Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kinek melyik a kedvenc csapata...

Kinek melyik a kedvenc csapata az otp bank ligában? Rendes válaszokat.

Figyelt kérdés
2015. dec. 13. 15:55
 1/8 A kérdező kommentje:

Nekem a Ferencváros

és abból Böde Dániel a kedvencem.

2015. dec. 13. 15:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Nektek mely csapat és abból a csapatból is azt hogy ki a kedvenc focistád?
2015. dec. 13. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Ferencváros és Nagy Ádám.
2015. dec. 13. 19:01
 4/8 anonim válasza:
Diósgyőr.
2015. dec. 13. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajna az egész magyar liga egy fos, ilyen csapatoknak aligha tudok szurkolni... a fradit, az mtk-t, a puskás akadémiát és a videotont mindenesetre utálom, egyik csapat se szimpatikus, régen se volt az. Aki még úgy ahogy szimpatikus az a DVSC és az Újpest (főleg a Törőcsikes korszak miatt), de nekik se vagyok a fanjuk, és nem szurkolok nekik túlságosan, mert mondom ebbe nincs mit szurkolni, nincs miért rajongani, de ők még úgy elmennek számomra, viszonylag szimpatikusak, magyar szinten.
2015. dec. 15. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok: Kedvenc focistám ezért sincs, mert szeretni/nézni aligha bírom ezt az első osztályú futball bajnokságnak nevezett valamit (a véleményem a csapatokról, az internetes "követésből" és a néha elkapott meccsekből vannak, meg ugye a régi korokból), ha a régiek közül válogathatnék, akkor pedig Törőcsik András. Amúgy Gerát és Hajnalt is szeretem, de nekik ez már levezetés...
2015. dec. 15. 14:52
 7/8 jobbikostibi válasza:
Puskás, mi más
2015. dec. 20. 09:27
 8/8 anonim válasza:
A Loki a favorit a legögyesebb játékosok belőle Radosevics Brkovics Bódi Tisza és Balogh Norbi.A korábbiakból Bouadla és Michelics hiányzik a játékhoz!
2015. dec. 20. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!