Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Na ki kinek szurkol a foci EB-n?

Na ki kinek szurkol a foci EB-n?

Figyelt kérdés
Én a németeknek, remélem, megnyerik, Alaba miatt meg az osztrákoknak. :D cseh-horvát még szimpatikus csapat
2016. máj. 9. 18:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
Ahha..valószínűleg majd külföldi csapatnak fogok szurkolni, mikor végre kijutottunk.
2016. máj. 9. 18:21
 2/17 A kérdező kommentje:
engem nem zavar :D de a magyarok rosszak, gyengék
2016. máj. 9. 18:34
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
De köcsög vagy. És akkor mi van ha gyengék? Csak az erős csapatnak lehet szurkolni vagy mi? Szurkoljanal a németeknek a németek. Mi pedig a magyaroknakm miért kel hazaárulónak lenni?
2016. máj. 9. 18:50
 4/17 A kérdező kommentje:

engem abszolút nem érdekel a magyar válogatott, sajnálom :D

az sem érdekel, ha ezmiatt hazaáruló vagyok:D

amint mondtam, cseh és horvát csapat szimpatikus, ők nem nagycsapatok :D

2016. máj. 10. 04:23
 5/17 anonim ***** válasza:

Én nem mosnám össze a hazaárulással, és valahol értem, hogy nem szimpatikus a magyar futball közege... de azért érdekes identitásod van, ha egyáltalán van, hogy semmilyen szinten nem mozgat meg a hazai, nemzettestvéreidből összeválogatott csapat, teljesen idegenkedve beszélsz róluk, gondolsz rájuk.

Én mindenesetre a szorítok a magyar csapatért, azon kívül nincs igazán szimpatikus válogatott, régen a németek focija nekem is tetszett, de a mostani VB-n nem nyűgöztek le. Klubszinten érdekelnek a külföldi csapatok, ott tudok igazán kedvencre találni, azonosulni. A franciák játéka tetszik mostanában, szerintem hosszabb távon nekik fogok szurkolni (azért valszeg mi nem jutunk túl messzire), rengeteg a jó játékos, és szórakoztatóan, szépen játszanak.

2016. máj. 12. 08:51
 6/17 anonim ***** válasza:
Amúgy a horvátok nekem is szimpatikusak, talán őket tudnám mondani, mint szeretett válogatott, persze a magyar után. Nekik még megvan az identitásuk, gyökereik, nem mindenféle náció tehetséges futballistái játszanak együtt. És generációról-generációra megjelenik a futballjukban a horvát néplélekre jellemző küzdő, harcos, hajtós mentalitás. Őket én is szeretem, és mindig van pár zseni a csapatukba (most pld. Rakitic, Modric vagy akár Perisic, régebben Suker, Boban).
2016. máj. 12. 09:03
 7/17 A kérdező kommentje:
de nem identitás, meg semmi ilyen, csak egyszerűen ki nem állhatom a dzsudzsákot meg a többi bal..szt XD az egész válogatott unszimpatikus, ennyi :D a hetvenes évekbeli magyar válogatott nem volt az, az Aranycsapat is tetszett játékra, ezek meg nem - nálam simán csak ennyi
2016. máj. 12. 15:28
 8/17 A kérdező kommentje:
A horvátok sok jó játékost adtak, Prso, Rakitic, Modric, Niko Kovacs, Krancjar, Suker, de a csehek is: Koller, Nedves, Cech, Baros, Rosicky. Ezzel szemben mi mit adtunk? Egy Dzsudzsákot. XD
2016. máj. 12. 15:30
 9/17 Suvorov ***** válasza:
34%
én Albánoknak meg Szlovákoknak drukkolok meg Román Izland még aki szimpatikus
2016. máj. 12. 16:15
 10/17 Suvorov ***** válasza:
11%
mer miért volna má hazaárulo azé mer nem drukkol annak a undorito gusztustalan csapatnak?
2016. máj. 12. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!