Nektek még nincs elegetek a divatfocis Barcásokból?
Figyelt kérdés
Akárhányszor irok valami kommentet bárhol, vagy GYIK-en, vagy Nso-n, mindig belekötnek, ha azt mondom, a Barca meccsek nagyrészt kamuk, aztán meg jönnek azzal, hogy nekik nem adtak meg egy 11-est, meg Súarezt megrúgták, miközben nekik már 2-es emberhátrányban kellene lenniük. Egyáltalán hogy lehet az, hogy ennyire vonz mindenkit a Barca, én úndoritónak találom az egész csapatot. Beképzelt majmok társasága. Én nem is tudok olyan csapatnak örülni, akiknek a biró szándékosan kedvezően fúj. Mi a véleményetek a Barcásokról, és ha úgy van a csapatról is?
Erdekes hogy Puhlon kivul mindenki azt mondja hogy bunteto volt. Sport1 studioja amugy sem a nagy szakertokrol hires, hanem a nagy Barcasokrol. Hegyivel meg Vinczevel az elen. De ha esetleg elfogadom hogy nem volt piros, akkor is 1-1 elmaradt bunteto volt mindket oldalon, ugyanott tartunk.
2016. máj. 7. 12:42
12/22 anonim válasza:
"1-1 elmaradt bunteto volt mindket oldalon, ugyanott tartunk."
Már nem emlékszem annyira a meccsre, de ezt nem értem :) az Atletico megkapta a büntetőt, be is rúgta Griezmann, más szitura meg nem emlékszem, ahol tizit kellett volna ítélni, csak a Barca elmaradt tizenegyesére
2016. máj. 7. 12:49
13/22 anonim válasza:
Igaz, mar en is hulyesegeket beszeltem a buntetovel kapcsolatban. De a szabalykonyv egyertelmu, Iniestat ki kellett volna allitani, fuggetlenul attol hogy Puhl mit mond. Pontosan ezek azok a ketes szituaciok amikben tizbol kilencszer a katalanoknak kedveznek, nem veletlen hogy a spanyol bajnoksag tortelmenek legtobb buntetojet kaptak iden, es legtobbszor voltak emberelonyos szituacioban.
Ja, igen. Meg emlithetnem azt is hogy az elso meccsen az Atletico ellen Torres kiallitasi abszolut vitathato, foleg annak tukreben hogy Busquets 2 perccel kesobb meg egy sargat sem kapott egy teljesen hasonlo kaliberu belepoert.
2016. máj. 7. 17:10
14/22 anonim válasza:
"nem veletlen hogy a spanyol bajnoksag tortelmenek legtobb buntetojet kaptak iden"
Ezzel kapcsolatban javaslom, nézd meg, mit nyilatkozott Ancelotti pár hónapja... egyes Real-szimpatizánsok példát vehetnének róla
A Torres kiállítása meg abszolút jogos volt, ahogy Busquets-nek is sárgát kellett volna kapni
2016. máj. 7. 17:15
15/22 anonim válasza:
Igen, valoban igaz hogy a jatekstilus vonzasa ez valamennyire, de elegge unalmas mar hogy a Barcelona ellen sosem fujnak ketes szituaciokban. Masik pelda a Villarreal elleni meccs ahol Piquenek 2. sargajat kellett volna megkapnia kezezesert, megsem kapta. Es meg ezer ilyet lehetne talalni. De te magad is írtad. Torres megkapta a sargat, Busquets nem. Ugyanazert.
2016. máj. 7. 17:54
16/22 anonim válasza:
Jó, sírjatok akkor, nem tudok mit csinálni... a Realnak is volt egy időszaka, amikor kamutizik tömkelegét ítélték oda nekik, meg tiszta lesgólokat adtak meg nekik, nem is volt olyan rég, még az előző szezonban volt.
2016. máj. 7. 18:13
17/22 A kérdező kommentje:
Szerintetek akkor is 1. helyen lennének a kamu divisionban, ha egyenrangúan kezelnék őket más csapattal?
2016. máj. 7. 18:54
18/22 anonim válasza:
Nem azt írtam hogy a Barcának kellett volna továbbjutnia, csak felhoztam egy ellenpéldát. A Barca azért esett ki a BL-ből mert gyengén játszott és azért vezeti a bajnokságot, mert eddig ők teljesítettek ott a legjobban. A bíróknak ehhez semmi köze. Mindkét oldalra vannak rossz ítéletek, semmi favorizálás vagy csalás nincs ebben.
2016. máj. 7. 21:01
19/22 A kérdező kommentje:
hát azért azt nem mondanám...
Már bocs, de nekem személy szerint ez a véleményem.
2016. máj. 7. 21:04
20/22 anonim válasza:
Kicsit eltértünk talán itt a tárgytól. A szurkolókról volt szó. A Real, Bayern, Chelsea (írhatnék akármilyen klubot) divat szurkolói nem idegesítenek? Csak a Barcások? A másik pedig hogy írnál konkrét játékosokat akik beképzeltek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!