Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nektek még nincs elegetek a...

Nektek még nincs elegetek a divatfocis Barcásokból?

Figyelt kérdés
Akárhányszor irok valami kommentet bárhol, vagy GYIK-en, vagy Nso-n, mindig belekötnek, ha azt mondom, a Barca meccsek nagyrészt kamuk, aztán meg jönnek azzal, hogy nekik nem adtak meg egy 11-est, meg Súarezt megrúgták, miközben nekik már 2-es emberhátrányban kellene lenniük. Egyáltalán hogy lehet az, hogy ennyire vonz mindenkit a Barca, én úndoritónak találom az egész csapatot. Beképzelt majmok társasága. Én nem is tudok olyan csapatnak örülni, akiknek a biró szándékosan kedvezően fúj. Mi a véleményetek a Barcásokról, és ha úgy van a csapatról is?

2016. máj. 6. 13:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Nagyon sok a divatbarcás, ez van amikor egy csapatnak jól megy.

Én mindig is Reálos voltam, és maradok is. De ugyanez volt amikor a Real verte végig a világot oda vissza.

Ezzel nem tudsz csinálni semmit.

Egyébként az utóbbi évek Barcelona-ját én is utálom, pont a sok nagyképű, arrogáns játékos miatt. Régen azért nem votl ilyen a helyzet

2016. máj. 6. 14:03
 2/22 A kérdező kommentje:
Azt tudom, a régi szerintem is nagyon szerethető volt.
2016. máj. 6. 14:26
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Az hogy valaki melyik csapatnak szurkol az nem minősíti őt. Minden csapatnak vannak hűséges és normális szurkolói, ahogy mindegyiknek vannak divatszurkolói is, meg olyanok akik ellenségeskednek. Azért van a Barcának több divat drukkere arányokban, mint pl egy Sevillának vagy Milannak mert nemzetközi porondon is jelentős eredményeket hoznak évről évre. Ez igaz a Realra, Bayernre is, ezért ennek a 3 csapatnak van a legtöbb divatdrukkere. De a csapatok nem tehetnek arról hogy divatszurkolóik vannak. Nekem is elegem van a divat szurkolókból, akkor is ha az én csapatomnak szurkolnak, akkor is ha másnak. De egy csapatra kiírni a kérdést egyszerűen hibás, mert minden csapatnak vannak ilyen szurkolói.

Ha egyébként az állításaid igazak lennének, akkor a Barca még a BL-ben lenne vagy legalábbis továbbjutott volna az Atleti ellen mert egyértelmű tizit nem fújt be a bíró. Hibák vannak a Barca javára és kárára is. Én azt mondom hogy a Barca nem érdemli meg hogy a BL-döntőben legyen, megérdemelten esett ki, de a bíró ugyanúgy fúj nekik is mint más csapatnak.

Az hogy beképzeltek, az relatív. Tudsz konkrét játékosokat írni?

2016. máj. 6. 17:57
 4/22 anonim ***** válasza:

Nincs

Egy divatLeichester-es

2016. máj. 6. 18:37
 5/22 anonim ***** válasza:

Beképzelt legfeljebb Piqué és Dani Alves, ez 2...

Az meg hogy "csak a Barcának fúj" vicc... Semennyire sem fúj a bíró a csapatnak, nagyjából annyit téved a kárukra, mint a javukra, és ez így van a többi csapatnál is

2016. máj. 6. 18:58
 6/22 anonim ***** válasza:

Hármas.

Te mirol beszelsz? Ha megadják a tizenegyest es belovik meg akkor is kellett volna nekik egy gól, amire kb 2 percuk lett volna. A masik hogy aki akkor lőtte kapura a labdát, Iniesta, mar pályán sem kellett volna hogy legyen, mert egyertelmuen kezezett tiszta Filipe Luis passzanal, nehany perccel korábban, es igy tiszta golhelyzetet akadályozott meg. Ez azonnali piros.

Kerdes:

Valoban rengeteg a divatszurkoloja a nagy csapatoknak, es igen, foleg a Barcelonara igaz ez. Itt is olyanokat olvastam néha kb 14 eves kis csitriktol hogy mennyire imádják Messit meg a csapatot, közben a tamasotrion kivul egy játékost nem tudnak felsorolni. En Real Madrid szurkoló vagyok mar 11 eve, ott is hasonlo a helyzet, van egy nagy tábor, akiket igazabol csak CR7 erdekel, ezek az emberek altalaban nem értelmiségiek hogy ugy mondjam. De ahogy irtak, ez nem a csapatok hibája.

2016. máj. 7. 09:13
 7/22 anonim ***** válasza:

6-os:

Ha megadják a tizit és belövik, akkor hosszabbítás lett volna, azaz még 30 percük lett volna eldönteni a meccset...

Az Iniesta kezezése pedig nem volt piros, ha hallottad Puhl Sándor értékelését, akkor tudod miért.

2016. máj. 7. 09:33
 8/22 anonim ***** válasza:
Golhelyzet lett volna, azonnali piros. Ugyanaz mint mikor vedo utolso emberkent, golhelyzetben kiugro csatart buktat fel. De Puhl Sandor biztos jobban tudja mint a szabalykonyv. Ezt is megmagyarázzátok.
2016. máj. 7. 10:28
 9/22 anonim ***** válasza:

Itt a szabalykonyv is : [link]

119. oldal: Ki kell állítani azt a játékost, aki a labda szándékos kezezésével gólt vagy nyilvánvaló gólhelyzetet akadályoz meg. Ez a büntetés nem abból a cselekedetből fakad, hogy a játékosan szándékosan kezezi a labdát, hanem abból az elfogadhatatlan és sportszerűtlen beavatkozásból, amely egy gól elérését akadályozza meg.

2016. máj. 7. 10:33
 10/22 anonim ***** válasza:

Puhl Sanyit 4-szer választották a világ legjobb játékvezetőjének, de biztosan nem tudja mi a szabálykönyv :D

Egyébként ha jól emlékszem, ő azt mondta, a videókból ítélve, hogy nem volt szándékos a kezezés, mert már jóval hamarabb felemelte a játékos a kezét, minthogy elindult volna a labda, így csak tizenegyest kellett erre adni.

2016. máj. 7. 11:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!