Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Menjek sportsuliba vagy...

Menjek sportsuliba vagy maradjak itthon? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Ugy vagyok vele,hogy szeretek focizni nagyon es tehetseges is vagyok Romaniaba elek egy kisebb varosba ahol van foci klub de nem sport iskola,gondolkodtam menjek sport iskolaba vagy ne,de nem akarom itt hagyni a szuleim es eleg rossz lenne uj suli stb..szerintetek ha itt focizok ebbe a csapatba akkor fel tudnak figyelni ram amiert nem olyan nagy klub csapat,mert en ugy terveztem,hogy itt sulizok ahol lakok es megyek meg edzesekre es majd 12dik utan es amikor megszereztem az erettsegit akkor ha felfigyelnek ram akkor el mennek de hamarabb nem akarok szerintetek igy lehetseges lenne ez,hogy itt is fel tudnak figyelni ram es majd erettsegi utan mennek el?

2016. ápr. 27. 12:04
 1/1 anonim válasza:

Ha tehetséges vagy tényleg akkor jobb lesz neked egy sportsuliba

12/L, erdélyi

2016. máj. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!