Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hol kozvetitik itthon a rugby...

Hol kozvetitik itthon a rugby world cup 2015-öt?

Figyelt kérdés

2015. szept. 5. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
A Digisporton.
2015. szept. 6. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
túlzás hogy közvetítik, leadnak néhány meccset, de többségét felvételről. a kommentár a megszokott digisportos színvonal szal jobb ha lenémítod.
2015. szept. 20. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Na azért ne túlozz, nézz bele az eheti műsorba. Az szerintem érthető hogy hétvégeken csúsztatva vagy felvételről adnak néhány meccset, a PL-re vagy a Serie A-ra miliárdokat költöttek muszáj nekik azt adni élőben. Bár azt elismerem hogy én is anyáztam amikor láttam hogy az All Blacks- Argentinát késéssel közvetitik.

De amúgy mi a gond a kommentárral? Van szakkommentátor is, nem olyan rossz az.

2015. szept. 21. 08:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Pont a szakkommentátor a leggázabb, mert oké hogy a másiknak nem sok gőze van az egészről, de hogy neki is kb annyi megy hogy tud 1-1 nevet minden csapatból és folyamatosan azt ismételgeti tökmindegy hogy éppen kinél van a labda, a szabályokkal sincs tisztában, kb olyan mintha 40 éve nem látott volna egy nemzetközi rögbi meccset sem. Tiszta szégyen az egész és akkor ezek után csodálkozunk hogy itt tart a magyar rögbi amikor egy ilyen itthon szaktekintélynek számít.
2015. szept. 21. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Stiglmayer Gáborra gondolsz? Hát ez érdekes mert a nyitómeccset és asszem a tegnap estit is ő szakkommentálta, de nekem nem szúrta a fülemet amiket mondott, pedig mindent tudok a rögbiről. Ha legközelebb hallasz valami konkrét hülyeséget, majd írd ide, köszi.
2015. szept. 21. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Pl egy sima szabálytalanságnál amikor totál egyértelmű hogy mi volt az ítélet mindig mást mond még akkor is amikor a referee mutatja hogy mi volt. Sokszor fikáz egy csapatot hogy mennyire szar aztán meg két perc múlva agyon dicséri. A tegnapi Aussie fiji meccsen is mondta hogy a wallabies totál szét van esve a fiji is simán megverheti aztán meg áradozott hogy milyen jó csapat. Itt is csak kb 1-1 játékos nevét tudta és mindig azokét ismételgette. Totál vakon van a csóka. Meg amikor az All Blacksnél mondta hogy ők nem szoktak mault csinálni és ez egy új elem a játékukban WTF???
2015. szept. 24. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!