KI a világ jelenleg 10 legjobb játékosa, elfogultság nélkül (foci)?
nézd meg hátha találsz valamit
Hááát, nekem Messi, Kaka és Pato a három királyok.Aztán jó még Ronaldinho, Rooney is bár őt nagyon nem szeretem és elég nehéz nem elfogultnak lenni. Ibrahimovich elég sajátos, többnyire támad mint a hülye, elején annyit bénázik, hogy sírni tudok, végefelé meg belejön és zsinórba lő többet is. Kapusban mondjuk Casillas, Valdes, Van der Saar (őt se csípem).
Legjobb játékosok közé beírhatnánk esetleg C. Ronaldót is, de könyörgöm, ő SZÍNÉSZ és két lábon járó HAJLAKKREKLÁM!!!
De hogy kérdésedre válaszoljak:MESSI, MESSI, MESSI, MESSI, MESSI, MESSI, MESSI, MESSI, MESSI, és MESSI!!!
Messi,Ronaldo,Fabregas,Ramos,Casillas,Iniesta,Essien,Drogba,Malouda,Maicon,Rooney,Xavi
sztem ezek a legjobbak amugy Reállos vok
Elég nehéz posztoktól függetlenül 10 játékost kiemelni, úgyhogy én mondok 1 kapust és 3-3 védőt, középpályást, csatárt:
VdS
D.Alves, Maicon, Terry
CR, Xavi, Ribéry
Messi, Villa, Torres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!