Miért nem tudom elfelejteni a kosárlabdát?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, lány, 5 hónapja hagytam ott a kosarar, mert nagyon csúnyán viselkesett velem az ezdőm. Nagyon imádtam űzni, a kedvenc hobbim volt. Az életem része. Két évig küzdöttem, de már nem bírtam..a szívem szakadt meg, de egyszerűen muszály vot megtennem, mert már nagyon kikészített.
A probléma az, hogy egyszerűan annyira hiányzik minden pillanata, hogy szinte belehalok..tegnap ott voltam az egyik volt edzőtársamnál, kosaraztunk,és sírni tudtam volna hogy miért hagytam abba..sokan mondták,hogy menjek át másik csapatba, de ahol én lakom ott nincs rá lehetőség. :(
2016. ápr. 3. 10:09
1/6 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni hogy 8 évig csináltam
2016. ápr. 3. 10:10
2/6 anonim válasza:
Ne add fel keress másik csapatot vagy tarts magadnak edzéseket és játssz valahol az utcán ismerkedj és alkossatok egy brigádot akivel kosarazgattok.
3/6 anonim válasza:
Ja am 14/f 6 éve játszok egy csapatban és már előtte is játszottam ismerősökkel és ha beleszeret az ember nem lehet csak úgy abba hagyni.
4/6 anonim válasza:
Hagyd a fenébe az dzőt, keress egy amatőr, akár iskolai csapatot, járj ki au utvai pályákra és szeretetből csináld, élvezd a játékot.
5/6 anonim válasza:
gondolom nem pesti vagy. Melyik város, hátha van valami lehetőség,gondolkodjunk együtt!!
6/6 anonim válasza:
2,4 válaszadó- írta hogy nincs lehetőség másik csapathoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!