Milyen márkájú kosárlabdát vegyek?
Mennyit szánnál rá?
Legolcsóbban valószínűleg Kipstával jössz ki (Rise-up, Overtime, Alley Hoop), de, ha tényleg sokat akarod használni, és valami márkásabb cuccot akarsz, akkor Molten GG7, de erre 10-15 ezret rá kell költeni.
Spalding Infinite?
Egyébként bármi olyan, ami kompozit, és rá van írva, hogy kültéri használatra, vagy kültéri és beltéri használatra egyaránt, és megfelelő a fogása, keménysége neked. :)
Többfajta Spalding volt. Csak gyorsan felmértem a terepet, eléggé siettem. Nincs túl sok pénzem a labdára, de azért szeretnék egy viszonylag jó labdát, ár-érték arányban. Nekem a márka sem olyan fontos, ha majd kézbe veszem őket biztos érzem, hogy melyik a jó.
Kösz a sok segítséget! :)
Online rendelés is jó, ha megbízható helyről veszed. Sportáruházak online felülete, népszerű sportboltok általában minőségi terméket árulnak.
NBA és FIBA között annyi a különbség, hogy az NBA labdák Spalding márkájúak, a FIBA lasztik pedig Moltenek. Mindkét márka hivatalos labdái kiváló minőségűek, inkább tapintásban van különbség köztük.
Ha tényleg minőséget akarsz akkor gyűjts egy Nike labdára mert az minőség. Pl. HyperGrip. Az nagyon jó. Kipstat is lehet venni. Olcsóbbam megúszod de nem olyan jó
Sztem.
Viszont ha egy molten árát képes vagy elkülteni akkor nike-t vegyél.legalábbis én azt vennék. De amelyiket te jobban szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!